چه ربطی به این تاپیک داره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه ربطی به این تاپیک داره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteخیلی سفته بخواد مدنس هم ببنده !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما مدنس میزنی یکی مثل لینا از پشت سرت میاد با 2 اسکیلش میمیری
برای لایف استیل باید ولادمیر رفت یا هلم
ویرایش توسط Deadking : 05-24-2015 در ساعت 05:03 PM
گنگ بشه قضیه اش فرق میکنه..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدشم باید درست و به موقع از مدنس استفاده کنه..
ووید ، 4 تا دیواین ، آقانیم ، کریستالیس ، 1 ، attack, ult
کدوم خلی برای وید 4 تا دیواین میره؟ اصلا مگر اینکه بت مچ باشه یا اینکه بازی 3 ساعت طول بکشه.!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
من خودم این استراتژی که میگی رو دیدم که طرف برای ووید 3 تا دواین بسته بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی بجاش خیلی گوشت شده بود
فقط کافی است نتونی تمام هیروها رو توی کرونوس گیر بندازی
بقیه از بیرون کرونوس میکشنت ... مخصوصا اگه ناکر باشن
بعدم هر 4 دواین میفته و تمام
یا فرض کن دووم توی بازی باشه
فقط با التیمتش شما که ووید هستی رو خیلی ساده میکشه
ویرایش توسط Deadking : 06-26-2015 در ساعت 03:03 PM
این چیزی که من گفتم برای فول آیتم 1vs1 بود به غیر ازین به هیچ وجه بع درد نمیخوره گرچه به جای یکی از دیواین ها آیتم برای اتک اسپید بستن بهتره
ویرایش توسط favel : 06-27-2015 در ساعت 01:20 AM
وید مسلما همرو میزنه بدون شک!!
وقتی بحث فول آیتم هست. وید خیلی راحت یک battlefury یک daedalus یک Mjollnir و سه عدد divine میگیره یک عدد moon shard هم use میکنه رو خودش و هر هیرویی هم که باشه تو آلتیمیت وید میمیره تنها راه زدن وید اینه که سر غافلگیری سایلنس بشه توسط دوم یا لژیون که اونم باز وید راحت تر میتونه غافلگیر کنه نسبت به این دو تازه لژیون اگرم بتونه سر غافلگیری دوئل بندازه نمیتونه بزنه چرا چون لژیون نیاز به دوئل دمیج داره که وقتی میگیم فول آیتم دوئل دمیج هیچی نداره با دوم هم واقعا معجزه نیازه که قبل وید آلتی کنی در کل وید همرو میزنه خدایی.
آقا نمیخوام توهین به کسی بشه ولی یکی از بحث برانگیزترین تاپیک های انجمنه . نمیدونم چرا هرکی میخواد نظر خودشو تحمیل کنه ، ما چن بار بگیم آخه دوتا یه بازی تیمیه نه یه بازی 1v1 .....
Apdentist (10-03-2015)
من که اصلا معتقد نیستم وید همرو میزنه
اتکر بکنی با اولتی لینا میمیری تانک بکنی که اصلا کاری نمیتونی بکنی
کلا با وید نباید تانک شد و اتکر کرد و یکی دیگه تانک شه
به نظر من وید اول بازی خیلی قویه من خودم یه بار مین 16 با وید تک به پنج همشون هلتشون کامل رمپیج زدم(خیلی خوش شانسی بود اما کلا به جز وید نمیشه اینکارو به راحتی کرد)جالبیش یارام بودن که دو متریم وایساده بودن تشویق میکردن
old wow (10-05-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©