بهت گفتم که انیگما تمومش میکنه حتی تک به تکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهت گفتم که انیگما تمومش میکنه حتی تک به تکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیخیال داداش xdThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گرفتی مارو ؟!!!!!
تست نه ولی توی مچ خیلی ck زدم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ا استفاده از Midnight Pulse و Black Hole و refresh کردن :دوباره استفاده کردن از این دو اسکیل ( یعنی 2 تا Midnight Pulse و Black Hole دیگر)می توان هر چیزی را نابود کرد!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسکیل سوم این هیرو 57درصد هلث یارو دمیج میزنه و روی هم استک هم میشه و با استفاده از اقانیم اسکیل سه و التایمت هم باهم استک میشن پس اگه با استفاده از اقانیم و رفرشر و رادیانس هر هیرویی رو میتوان توی 7ثاینه نابود کرد به احتمال 120درصد
هیرو هایی هم هستن که توانایی اینو دارن دوام بیارن مثل انتی میج و ویور
داداش من دست بر دارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولن ک انیگما تو بش میمیره اصلن نمیتونه لول بزنه
دومن اگه بخاد لول بزنه هم bkb چارشه
برای اون اولی یه گوست سپتر یا لینکینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای اون یکی هم قبلش گفته بودم اگه bkbنیاره (مثل همین که خودتون میگین دیواین نباشه!)
hero OD faramosh nasheThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
age intel bekeshe sakht mishe zende moond
اینا ک میگی رو کاغذ فقطThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
صحت نداره تو بازی
البته فراموش نشه که همه هیرو ها کانتر دارن
مثلا دوستانی که میگن ووید همه رو میزنه میشه با تمپلار یا مورف جلوش واستاد
اولا تمپلار شیش تا اتک اولو میپرونه که کلی از زمان کرونو رو میبره و میتونه بعد از تموم شدنش بزنه وویدو
مورف هم که داخل کرونو فک کنم میتونه اتریبولش رو تغییر بده . وسط کرونو میزنه استرنج دیگه کی بیاد بزنش
باشه قبول تو راست میگی ckهمه رو میزنه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©