Doom، به خاطر التیمیتش که پسیوارو میبنده تو 1v1 همرو به جز Medusa که قوی ترین کری هست و آنتی میج رو میزنه..
تست کردم.
بعدش Void , morph , am , medusa
Doom، به خاطر التیمیتش که پسیوارو میبنده تو 1v1 همرو به جز Medusa که قوی ترین کری هست و آنتی میج رو میزنه..
تست کردم.
بعدش Void , morph , am , medusa
Sharingan (07-31-2013)
مدوسا تو بازی تیمی خوب کری میشه ... تازه اونم اگه کار تیمی خوب جلوش صورت بگیره راحت میمیره ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی ووید اگه آیتم خفن بسته باشه میتونه 5 تایی رو با هم کرونو کنه همرو بکشه !!
ولی بستن آیتم های ووید هم واقعا زمانبر و سخته .. !
زمانبر نیست یه HoM میگیری میوفته رو قلتک..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه لست هیت میخواد دیگه
این آیتم HoM دقیقا چیه ؟ نکنه منظورت mask of madness هست ؟ که اون میشه momThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Hand of MidasThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Undying (08-01-2013)
کیا مسابقات جهانیو میدیدن؟ باو Alchemist با Grychoopter رو فراموش نکنید ک اگه فول شن GG هستش! مخصوصا سلطان گلد Alchemist
الکمیست خوبیش اینه که میتونه زود فارم کنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی بحث 2 Carry فول آیتم هست از خیلیا میخوره.
Karawana (08-14-2013)
خجالت نمیکشین ؟؟؟ > SPIRIT رو فراموش کردین ؟!!! به هیچ ITEM stun و stuneri نیاز نداره ! و وقتی FULL ITEM بشه .... ! آخه وقتی طرف حد اقل 50 % درگیری رو bash O stune میخواد چی کار کنه ؟؟؟ هرچقدرم skil O damje داشته باشه ؟ بجز وقتی هیرو ای چند تا بشه ! که یکم اذیت میکنن شرطی هم میزنم
am , void , medusa و و و خیلی راحت کتلتش میکنن ناگا سایرن هم هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودم قویترین هیروی فول ایتم رو پیدا کردم :d
تینکر
1 میکنه 2 میکنه داگون میزنه,مرغ میکنه رفرش میرنه, 6 میکنه, 1 میکنه و....
همینطوری ادامه داره
فکر خودم از همتون بیشتر کار کرد :p
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©