بحش سره اینه که اگه بیاد بیرون ck از کروم تمومه
بحش سره اینه که اگه بیاد بیرون ck از کروم تمومه
ویرایش توسط Darktoheaven : 09-22-2013 در ساعت 08:58 PM
از اونجایی که CK هیرو STR هست حتی اگه هیچ آیتمه Defensive ای هم نبنده 3000 تا HP داره.
تازه اگه بتونه قبله کرونو مانتا کنه 100 % میزنه
CK در حالت full items خیلی قویه ولی من با آقای Sharingan امتحان کردم با dragon وقتی divine داشتم (فقط یکی) میزد ولی بدونه divine نمی تونست هیرو های specter و lone رو هم به راحتی زد
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
شاید void با این ایتما بزنه :refresher deadlous mjolnir battlefury butterfly maddnes تازه بوتم نبسته احتمالش بازم کمه
من با وید yurnero و alchemist رو هم زدم!
ck رو هم راحت میزنم. 1 میکنم 6 میکنم میکشمش. قبل از این که ck بخواد کاری انجام بده.
دوست عزیز شما خودت رو با ما مقایسه نکنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون بر میگرده به سرعت عمل طرف که میتونه قبل از اینکه تو کرونو کنی 6 کنه یا طرف خیلی حرفه ای باشه حتی استانت کنه و و و و
ووید این آیتم ها فولش خیلی قوی میشه : mjolnir - mask of madness - refresher - dadelus - mkb
برادرانی که میگن رفرش , مگه هندِ؟
خو ck هم میره جا بوت هکس و ارکید میبنده.
حرفایی میزنیدا.
در کل ck خیلی مردِ.
پس با این حساب دیگه رقیبی نیست ما هم میرسیم به این نتیجه که ck خیلی مرده:دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharingan (09-23-2013)
.ck با اون دمیج استثنایی اول بازیش راحت فارم میکنه . اگه یه هم لاینی خوب داشته باشه با لول هاش راحت کیل میگیره .. آخر بازی هم که دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه برای تیم حریفThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجا ظاهرا بحث در مورد درگیری تک به تک هست . که تو درگیری تک به تک هیچ کس حریف ووید نمیشه . ولی مثلا تو در گیری تیمی spectre و meduas و و و میزنن کتلت میکنن دیگه .
اگه رفلکس بالا باشه Void رو هم میتونه بزنه.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©