منو اد کن دوست عزیز من سد شکن ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منو اد کن دوست عزیز من سد شکن ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
POORYA (11-09-2013)
Ursa فول از PA میخوره. اینترنتم چند وقته مشکل داره نمیتونم بیام گارنا وگرنه تست میکردیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 تا هم Divine ببندی میزنه.
Guard هم یادم نبود. هیروی سفتیه. فول آیتم سخت میشه زدش.
این همه هیرو گفتید ولی اسمی از phantom lancer نبردید. همرو میزنه.فقط بخاطر ایلوژن هاش .مگر اینکه void بپره روش ult کنه و الا هیچ احدالناسی نمیتونه جلوش واسه!!و این حرف ثابت شده در dotafire
5 هیرو برتر : (hard carry)
void
medusa
lone druid
phantom lancer
morphling
خودتون میدونید کسی از void قوی تر نیست چرا بحث میکنید
به نظره من فول ایتم فقط سه تا هیرو
spectre
phantom assassin
rikimaru
چرا خودتون رو میکشید؟هیرویی قوی تر از Skeleton king فول ایتم نیس!
عجیبه اسم Sf نیاوردین SF فول ایتم شه همرو میزاره تو جیبش .ولی واسه نظر سنجی از نظرم lone فول ایتم شه قوی میشه!
فول آیتم بستگی داره آیتم چی بره
Ursa یدونه Hex بیاره و Monkey King Bar راحت PA رو میزنه
در هر صورت به مغز بازیکن بستگی داره نه به هیرو
UnHoLy666 (01-14-2014)
LOLThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
lancer همه رو میزنه؟
من anti mage داشتم
2تا دشمن هم ریختن سرم یکی همین lancer بود
1 battlefury داشتم با یدونه manta style
100% حدس میزنی بعدش چی شد ...
DOUBLE KILL
لنسر فول آیتم رو دست کم نگیرین . فول آیتم بشه و بازیکنش بازیکن باشه خیلی راحت اکثر هیروها رو میزنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو دوتا هیچ چیز قطعی نیست که بگی فلانی فلانی رو میزنه . بستگی به شرایط بازی و بازیکن و آیتم هایی که میبنده داره !
Mahdi-Void (01-15-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©