مژده بدم به تمامی دارندگان compendium یا همون بوک که تو آپدیت بعدی منتظر یک آیتم immortal باشید چون
به ششمین حد نصاب خرید Compendium رسید !!!
مژده بدم به تمامی دارندگان compendium یا همون بوک که تو آپدیت بعدی منتظر یک آیتم immortal باشید چون
به ششمین حد نصاب خرید Compendium رسید !!!
World Should Feel PAIN
میخواستم بدونم این ایتما که رندم هستن درش شکی نیست اما یه کم با این حرکت ایتم ایمورتال میره زیره سوال به نظرم.
خیلی خوبه که ایتم میده اا باید با برنامه ریزیه دقیق باشه وگرنه ارزش ایتما میره زیره سوال مثل اینه که بیاد weapone void رو بده .
ولی بازم ممنون از خبر رسانی
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
بعید می دونم رندوم باشه نوشتهwill recive a new imortall itemThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زیادم آیتم با ارزشی نخواهد بود چون زیاد هست ارزش پایینی هم خواهد داشت
منم برا همین میگم خیلی این کارشون عجیبه ! شایدم به یه سریا که مثلا سری اول کامپندیومو خریدن ایتمو بده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ای خبر از کجا اوردی ؟؟ عکس را از کجا گرفتی ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
به نظر من دادن آیتم ها باید بر اساس مقدار خرید Compendium از فروشگاه دوتا 2 باشه که خب یک فرقی بین اون کسی که پول بیشتری صرف کرده تا اون که هیچی صرف نکرده باشه
البته برای من یکی هیچکدوم از اینا مهم نیست دیشب هم داشتم عکس میگرفتم برای سری 3 آمادش کنم که دیدم 2,598,795 بود که گفتم تا فردا حتما حتما میاد.
ممنون از مهرداد بخاطر Update بودنش
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
قرار یه ایتم جدید باشه از این اینمورتال قدیمیا نیست
که البته قیمت پایینی هم قرار داشته باشه
ویرایش توسط ATER : 07-23-2013 در ساعت 06:05 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
این قضیه " قراره " رو از کجا میدونی شما یه کم توضیح میدی؟ خوب اون که دیگه ایمورتال نباشه اسمش بهتره !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا به خدا :-؟؟
توضیحات آیتم رو بخونید شما هم میفهمید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (07-23-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©