اشتباه میکنید بدترین دشمنش LS یا naix هست
اشتباه میکنید بدترین دشمنش LS یا naix هست
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteچون این هیرو ، هیرو لاین وسط هستش من دشمنان لاین وسط رو نام بردم وگرنه اگه pudge بتونه درست رو Map کنترل داشته باشه و درست هوک کنه میتونه خطرناک ترین هیرو باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا؟ چون همه یاراتون منتظرن شما هوک کنید تا بریزن سر اون بد بختی که هوک شده
tuj (08-10-2013)
اتفاقا پاج زد وایپر هست . چون پاج اتکر نیست که بخواد اسلو بشه . اسلوی که وایپر با اتک میده هم که مالی نیست . قبل از اینکه بتونه اتکی بده پاج هوکش کرده و کشدتش ...از بدترین دشمناش viper هم هست چون راحت slow میکنه و بعد pudge رو سوسک میکنه.ولی اگه hook شه خوده viper سوسک میشه
پست بعضی دوستان رو دیدم مجبور شدم ثبت نام کنم
بد ترین دشمن pudge بدون شک nai'x هست چه از اول بازی چه اخر بازی و دلیل محکمی هم داره(با توجه به اینکه pudge در طول بایز جون بسیار زیادی داره این خودش بهترین خوبی بررای لایف هست اسکیل های 2 و ulti بوچر با 1 نکس خنثی هست ) . کلا لایف ضد تمام تانک های دوتا هست . یکی از دوستان اومد گفت nyx assasiin این واقعا خنده داره.....
، همینه دیگه. یکی میاد میگه پاچ ، اونیکی میاد میگه پودگه ، یکی دیگه از اونور میاد میگه پیودج ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (11-24-2013)
نگاه کنید مارو هم مجبور به ثبت نام کردین.
کلا از نظر من butcher مزخرف ترین هیرو دوتاس و هر هیرو اخر بازی با یه King bar میزندش.
Sharingan (01-13-2014)
1/ به بقیه ی کاربرا احترام بزارین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2/ پس درستش چیه؟
قصد توهین نیست اما نظر شما هم مزخرف ترین نظر دنیاسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخوای بیا 1v1 لابی من pudge بهت نشون میدم کی ... ه
Darktoheaven (01-14-2014),Mahdi-Void (01-14-2014),Ps.Dude (03-07-2014)
منم با نظرت موافقمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از نظر من نوبا وقتی از یکی چوب مخورن میگن usreیا مزخرفه
با سلام
نه من اونقدر ها هم نوب نیستم.دو سال دوتا 1 زدم بعد اومدم دوتا2.
اقا قبول که Butcher اخر بازی full item جونش 8000 تاس ولی شما niax یا phantom assasin رو در نظر بگیر فول ایتم Butcher رو میخوند.فقط یه King Bar لازمه!
تازه اینا مثال بود هر هیرویی قوی شه میزندش!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©