با خودت درگیری داری رحمان
با خودت درگیری داری رحمان
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلام من دیوونه از دوباره هک شدم ولی اینبار پسورد اکانت هم عوض کرده منم اکانتو lock کردم مثل دفعه وبلی همون اطلاعاتو دادم ولی اینبار ایتمامو نبرده داره با اکانت بازی میکنه منم راجم استیم والت تیکت زدم مولی تا حالا ج ندادن حدود 5 روز هم میشه کسی میدونه چرا ج نمیدن
وقتی با اکانت بازی بشه چطوری میشه ثابت کرد که اون اکانت از شماست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به فکر آیپی و اینحور چیزا نباشید که اصلا پیگیری نمیکنن!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ببین من منظئرمو اشتباه گفتم طرف امد ایمیل اکانتمو عوض کرد منم اکانتمو قفل کردم بعد از کد ها استیم والت هایی که قبلا داشتم استفاده کردم و تیکت زدم ولی لا مصبا ج نمیدن همه اثبات رو دارم به جز ایمیل
میتونی بگی دقیقاً چی شد که هک کرد آیدیتو ؟! ایمیل و پسوورد چجوری بدستش رسید ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
اکانتو با تروجان بعد اومد ایمیل رو عوض کرد
ببینید کد استیم والت نمیتونه نشون بده شما صاحب اون اکانت هستید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جوری فکری نکنید ک اینا الان کد هارو دارن و با اون کدهایی که شما میدی مطابقت میدن و اکانت شما بر می گرده نه اینطور نیست. cd-key بازی هست که مهمه نه کد استیم والت
هنوزم داره از همون ایمیل شما که دزدیده استفاده میکنه یا ایمیل آیدی رو عوض کرده؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
نگران نباش با steam wallet هم میشه.طول میکشه جواب بدن فقط.
https://support.steampowered.com/kb_...h#wallet-codes
باید عکس استیم ولتش رو اتچ کنه دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بی خودی چیزی نمیگم اگر کارشناسا بزارن...
- جبران خلیل جبران
شما از هر جا بخری بگی اسکن عکس رو بدین، بهتون میدن.عکس هم همراه تیکت نباشه زید گیر نمیدن.خودم دیدم چند نفر پس گرفتن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©