پس من با عکس بفرستم امکان جواب دادن داره ؟
پس من با عکس بفرستم امکان جواب دادن داره ؟
نه اسکنش فقط از اون ناحیه کدش هست و این معلومه ک کسی این رو از یک سایتی خرید ک البته خود همین از طرف Valve پیگرد داره چون غیر از مغازه های نمایندگی سایت ها اجازه فروش این محصولات رو ندارند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما بفرست شاید بلکن فرجی شد ما که بخیل نیستیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
تو رو خدا اگر میتونید کمک کنید بگید استیم جوابمو نمیده
مدارك براي اثبات اين كه اكانت مال خودتون هست رو دارين؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه دارين و فرستاديد طول ميكشه تا جواب بدن.
چطور اکانتت رو دزدیدن ؟ با تروجان ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب از هرکس و ناکسی برنامه میگیری فکر نمیکنه شاید تروجان باشه میشه همین
من الان یک ماهه که اکانتم رفته تازو جواب دادن معذرت میخوایم باید cd key بفرستی خوب الان من که cd key ندارم چه خاکی تو سرم کنم حدود 7 عدد کد والت با عکس براشون فرستادم با ایمیل و اسم اکانت اگه کسی پیشنهادی داره خواهشن کمکم کنه اصن از وقتی رفته اکانتم با همه درگیر میشم
دقیقا آیدی منم بعد از 2 سال با 5 هزار ساعت دوتا بازی کردن و کلی بازی CS complete و ... دزدیدن رفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد از 1 ماه جواب دادن که یا کد استیم والت بفرست یا عکس از CD Key که هیچکدومم ندارم.
اصلا یه کاری سر من در اوردن انقد پس گرفتن آیدی خودم سخته انگار میخوام آیدی یکی دیگه رو بدزدم
داوش فک کنم خاک تو سر شدیم رفت . اگه راهی پیدا کردی به منم بگو
سی دی کی رو از کی خریدی به همون بگو بهم بدش نیازش دارم
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه بگید چطوری اکانتت رو دزدیدن؟
خیلی شیک و مجلسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اکانت یه مدت بود دست دوستم بود ، خودم باهاش کار نمیکردم. طرف ادش کرده گفته Mr.Legendary که تو فرند هات هست به قولی middle man باشه. من اول 500 تومن میدم به سعید بعدش تو یوزر ، پس و ایمیل رو بده به اون من ازش میگیرم .
بعد این به اون شخصی که فکر میکرده Mr.Legendary هست پیام داده اونم گفته اره عزیزم پولو داده حالا تو اکانت رو بهش بده
طرف در واقع سعید ( Mr.Legendary ) نبوده و از مدت ها قبل این رو اد کرده بوده. بعد اومده اسم و آواتارشو شبیه سعید کرده که این فک کنه سعید ه . خلاصه بردن یه ابم روش خوردن
من هیچوقت cd key نخریدم . همه ی بازی هام با gift روی اکانت اکتیو شدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین Csgo complete خودش گیفت بود . یا مثلا یه بار خودم با Wallet بازیه tomb raider خریدم . گیفتش اومد تو inventory منم اکتیوش کردم
ویرایش توسط ''iMM : 08-25-2015 در ساعت 04:15 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©