هورا پس گرفتم
هورا پس گرفتم
erebor (10-23-2017)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم اوایل تابستون دقیقا همیجنوری شد اکانتم ولی از اونجایی که ایمیلم کامل ایمن بود full secure تونستم اول ایمیلم رو برگردونم و بعدش اکانت استیم رو (بدون تیکت به پشتیبانی استیم و این حرفا) چقدرم ست خوب داشتم یارو برداشته بود همرو charm کرده بود
پیشنهاد هم می کنم که ایمیل yahoo روی اکانتاتون نذارید . حالا هرچی غیر yahoo
"I'm the beast of bedtime tales."
اکانت منم دزدیدن امروز
آقا بگین چجور تیکت بزنم استیم
---------------------------------------------------------
ویرایش : فرستادم
ویرایش توسط Lone MaMaD : 10-23-2015 در ساعت 03:55 PM
میشه یه نفر واسه تیکت زدن به من کمک کنه؟
اصلا کجا باید برم و چی بنویسم تا اکانتم از لاک در بیاد
دم همه گرم،لااقل انتظار داشتم یه نفر بیاد یه چیزی بگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مپل اینکه تو این انجمن هرررررررررررررر چیزی به جز دوتا تنورش گرم تره.
عزیز من شما به جای اینکه یه سوال به این سادگی رو بیای اینجا بپرسی میتونستی بری تو قسمت ساپورت استیم همونجا کامل توضیح داده که چیکار بکنی و چیکار نکنی . یکم تنگی بد هم نیست به خدا ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (03-12-2016)
اینجا باید یه اکانت بسازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://support.steampowered.com/
همین الان پستتون رو دیدم.عزیز من تمام پست های مربوطه توی این سایت رو خوندم اما متنی که برای استیم بفرستم رو پیدا نکردم و انگلیسیم هم ضعیف هست تا بتونم توضیتحات سایت استیم رو بخونم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای ثابت کردن اکانت اسکن استیم والت میخواستند که من از سایت ایرانی خریداری کرده بودم که اونها اسکن استیم والت رو ندادن.ولی عکس ایمیل آخرین خریدم از والت رو به همراه اولین ایمیل اکانت واسشون فرسستادم ودقیقا 8 روزه جواب دادن و اکانتم رو آنلاک کردند.
با تشکر از همه دوستان که کمکم کردن
ویرایش توسط pishva : 01-07-2016 در ساعت 03:49 PM
دوستان متن های پیش فرض فارسی ای که به ذهنشون میرسه رو قرار بدن تا بنده به انگلیسی ترجمش کنم و در پست اول تاپیک قرار بدیم.
سعی کنید چند متن متفاوت ارائه بدید چون مشکلات نیز متفاوت هستند و از ارائه دادن متن هایی که مربوط به معلق شدن اکانت بدلیل استفاده از استیم ولت هست فعلا" خودداری کنید.
این کار صرفا" برای افرادیست که انگلیسی خوبی ندارند و با نحوه نوشتن متن انگلیسی آشناییت لازم را ندارند.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام
برنامه استیم رو رو گوشیم نصب کردم و استیم گاردشو فعال کردم 15 رو ز بعد استیم گاردش فعال بود ولی وقتی ترید میکردم تو Authenticator میگوفت TIME ZONES درست نیست
روی اتماتیک گزاشتم بازم درست نشد (ساعت موبایلم 4:30 ایرانه به خاطر جلو اومدن ساعت)
بعد کلا حذفش کردم و روی سیستمم با برنامه Start BlueStacks استیم گاردو فعال کردم و 12 روز منتظرم که درست بشه (ساعت کامپیوترم 3:30 ایرانه)
ایا مشکل من انجوری حل میشه یا نه؟
و اگه راه حلی واسه درست کردن استیم گارد موبایلم دارید ممنون میشم کمکم کنید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©