وقتی شما تو فیک پیج ایدی میزنی + کد شما نمیتونی لاگین شی بار اول چون پیج تقلبی بوده ولی اون دزد کد رو دریافت میکنه و سریع قبل شما لاگین میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی شما تو فیک پیج ایدی میزنی + کد شما نمیتونی لاگین شی بار اول چون پیج تقلبی بوده ولی اون دزد کد رو دریافت میکنه و سریع قبل شما لاگین میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
دوستان چند وقت پیش اکانت steam من رو هم دزدیده بودن و اکانت رو بر گردوندم ولی آیتم هامو برداشته بودن میشه به من بگید چه جوری می تونم آیتم ها رو برگردونم؟
با ارائه دادن تاریخچه تریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Steam Profile > Inventory > View Inventory History
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (10-22-2017)
حالا اسم این یارو رو من باید کجا وارد کنم تا رسیدگی کنن
خواستم اینم بگم دوستانی که نتونن توی تیکتشون ثابت کنند اکانت براشونه هیچ جوابی نمیگیرن . مثل خوده من که 15 تا کی هامو به محض ثابت کردن اکانت از طریق شماره کارتی که ازش کانتر گلوبال خریده بودم بهم برگردوندن
بعد 10 روز به محض دادن اون ایمیل برگردونده شد ایتمام
ویرایش توسط Yakuza : 08-27-2013 در ساعت 05:09 PM
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
سلام دوستان اکانت من نمیدونم چه بلایی سرش اومده user & pass رو که میزنم Incorrect login میده ticket هم زدم 5 6 روزه جوابی ندادن تنها بازی رو اکانتم dota 2 که از همینجا بم gift دادن
این اتفاق زمانی میوفته که استیم username یا password رو اشتباه بگیره حالا در ظاهر درست وارد میشه اما در اصل چیز دیگه وارد شده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولین کار اینه که کلیه Cookie های مربوط به استیم رو از browser پاک کنی و بعد دوباره تلاش کنی
دومین کار اینه که username + password رو تو یک فایل txt بنویسی و عمل لذت بخش copy, paste رو انجام بدی
سومین کار اینه که اگر با proxy داری login میشی از قسمت proxification rules از بخش localhost اگر Direct هست ببریش رو ip که برای proxy استفاده میکنی
چهارمین کار هم اینکه از یک Browser دیگه استفاده کنی که تا حالا رنگ استیمو به خودش ندیده ! یعنی تا حالا باهاش تو استیم نرفتی
* این پستتون هیچ ربطی به تاپیک نداشت چون کاربر جدید بودید جواب دادم. ادامه سؤالات در ----> پرسش و پاسخ در مورد استیم
در ضمن آدم واسه اینجور چیزا به پشتیبانی تیکت نمیزنه
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Admiral_worgen (08-28-2013),erebor (10-22-2017)
محمد دقیقا این قسمت چه کاره خاصی انجام میده ؟سومین کار اینه که اگر با proxy داری login میشی از قسمت proxification rules از بخش localhost اگر Direct هست ببریش رو ip که برای proxy استفاده میکنی
بخش localhost اگر Direct هست ببریش رو ip که برای proxy استفاده میکنی
یکم توضیحش برام سخته چون نمیدونم چجوری بگم سعیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا یا خودت فرض کن نمیدونم دارم میپیچونمت یا اینکه میدونم همون توضیحش برام سخته :d
از معنیش میتونی بفهمی
- جبران خلیل جبران
من رفیقم تو اینونتریش ایتم زیاد بود هکش کردن این تیکت زد بعد 5 6 روز رفت فحش داد چرا نمیدین دیگه از گرفتن ایتما نا امید شده:دی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©