میشه یه توضیح کامل تر بدید تا بدونم چه جور باید سابت کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه یه توضیح کامل تر بدید تا بدونم چه جور باید سابت کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا به غیر اون مدارک که همش مربوط به خرید بازی میشه باید چیکار کنیم؟
چون اصن ما که بازی نخریدیم تا همچین مدرکی داشته باشیم.دانلود کردیم.
برای اینکه ایتم های دزدیده شده از طریق دزدیدن اکانت رو برگرده تو متن تیکت باید چی بنویسیم؟ و مدارک چی بذاریم؟چجوری بذاریم؟
شما که رفتی Fake page تو همون قسمت که تاپیک توضیح داده باید اسکرین از سایت + آدرس سایت رو بدی و یا جای اون قسمت که اول تاپیک گفته شده برید قسمت Phishing و اونجا قضیه رو مطرح کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر لینک Fake page رو کسی از طریق چت بهتون داده حتما از چت اسکرین بگیرید که این حرفتون رو بیشتر اثبات میکنه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
مشکل هک شدن اکانت من هم با کمک دوستان حل شد.(پس از 4-5 روز)
اگه کسی این مشکل براش پیش اومد بهتره به اینونتوری هیستوریش(inventory history) بره و از اونجا یه اسکرین بگیره.اونجا میبینید که کدوم ایتم ها رفته و به کی رفته. و نیز اگه از هکر چیزی نداره مبتونه تو اینونتوری هیستوری لینک پروفایل کسی که ایتم هاش به اون رفته رو بذاره تو تیکت و لینک سایتی که تو اونجا هک شده رو هم باید بذاره.
با تشکر
ویرایش توسط amin-h : 03-05-2018 در ساعت 12:48 AM
سلام
دوستان عزیز من اکانتم دیروز هک شد
دقیقا یک ساعت بعد از اینکه 3 تا key از سعید= mr legendary خریدم...اینم از شانس ماست.
یارو هم رفته تو یک ساعت تمام آیتمای منو داده جاش key گرفته معلومه اینکارست!
تیکت هم زدم ولی دیدم دوستان نوشتن باید حتما ثابت کنید
خب من که اکانتم هک شده و نمیتونم واردش شم ومسیجاش رو نشونش بدم یا trade history...
فقط هم بازی دوتا 2 رو دارم پس چطوری باید ثابت کنم؟
خواهشا اگه کسی میتونه کمکم کنه
دقیقا چه اتفای افتاده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب شما باید تو اون تیکتی که میزنی بگی که فعلا دسترسی به اکانت نداری و نمیتونی Proof بدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر این حرف رو بزنی اونا خودشون میرن اکانت رو چک میکنن و اگر ببینن پسورد عوض شده متوجه صحت حرف شما میشن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (10-22-2017)
شما اگه تونستی ترید کنی پس استیم گاردت فعال بوده و این یعنی میتونی هر وقت که بخوای با ایمیل پسووردت رو بگیری ، مگر اینکه ایمیلت رو هم به فنا داده باشی که کار خیلی سختیه !!!!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
خب اگه دسترسی داشتم که هک نبود که...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نوشتم ولی فکر کنم خود استیم باید بفهمه دیگه...
یه عکس هم از ایمیلی که بهم دادن و نوشتن که پسوردت عوض شده براشون گذاشتم..
به نظرت چقدر طول میکشه جوابمو یدن؟
حماقت از خودم بود...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی منو ادد کرد بعد پیغام داد لطفا دوستمو ادد کن میخواد باهات ترید کنه یه لینک هم گذاشت منه ساده هم روش کلیک کردم و به فنا رفتم
جالب اینجاست توی دو ساعت تمام اینونتوریمو ترید کرده و جاش کلید کرفته...خیلی جالبه انگار مثل این دزدا مال خر داره...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©