اگه میشه بیشتر توضیح بدین خیلی نامفهومه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه میشه بیشتر توضیح بدین خیلی نامفهومه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
داداش تا اونجایی که من یادمه اون موقع که dc hook حدودا 15 18 کی بود این روش همون موقع قدیمی بود چه برسه وقتی که 37 کی بوده شما تازه بهش بر خوردین فک میکنین اولین نفر بودین که فهمیدین این روشو.تنها راه پیشگیری هم اینه که بعد اینکه تمام ایتماتونو ادد کردین تو ترید دوباره ایتمای طرف مقابل و چک کنید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روشهای دزدیدن ایتم زیاده و نمیشه اینجا همشو توضیح داد.
ویرایش توسط mahmouood : 03-30-2014 در ساعت 10:09 PM
Reza Y (05-31-2014)
اینو بگم که منظور بنده تو ادد لیستای خودم و کسانی که باهاشوون ارتباط داشتم اولین فرد بودم ، وگرنه توی این دنیای بزرگ چیزی به عنوان اولین وجود ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیزی که ما یادمونه دوست عزیز به هر حال شما که قدیمی هستی برا دوستان بیشتر توضیح بدین ، تشکر
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 03-30-2014 در ساعت 11:01 PM
سلام داش خوبی این ID :Gandolf051 استیم منه میشه لطف کنی ادد کنی من کلی key با ایتم داشتم اکانتم برگشته ایتمام بر نگشته لطفا کمکم کن خیلی داقون شدم
با سلام
تشکر از شما گرامی
اما یک نکته رو دوستان یادشون رفت بگن
اینها هرگز جواب نخواهند داد
سیستمشون یا الکی هستش یا ایرانی ها رو پشتیبانی نمی کنند من الان دو هفته هست بهشون بالاتر از ۱۵ تا پیغام دادم راجب دزدیدن آیتم های من arcana که بالاتر از ۱۰۰ تومان پولش هست و جواب ندادند
همچین هم اینطور نیست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پاسخ میدن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من 3 هفتس تیکت زدم جواب نیومده
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
حتما" مشکلی داشته وگرنه امکان نداره جواب ندنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم تا حالا 2 بار کار داشتم جواب دادن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من خودم چند بار تیکت زدم برای مشکلات متعدد ، پاسخ دادن بین 3 روز - 1 هفته ج میدن البته خیلی مهمه که شما مشکلی که دارید به قسمت مربوطه تیکت بزنید مثلا چیزهایی که ربوده میشه برای بررسی جای خاصی داره تا سوال و مشکل در مورد steam wallet جای دیگه و....
فک نکنم من اکانتم لاک شده درخواست دادم وا کنن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Steam
account issues
suspended/restricted account
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©