درود
امروزه با توجه به افزایش روز افزون کاربران ایرانی استیم که محبوبیت آن را بیش از پیش کرده است جدای از مباحث بازی و امثال آن مسائل مربوط به اکانت استیم از نظیر ربوده شدن، قادر نبودن به ترید و... نیز قطعا پیش خواهد آمد.
همانطور که اکثرا شاهد هستند چند روزی است درخواست های مبتنی بر آموزش قسمت " پشتیبانی استیم " فزونی یافته و سایت دوتاباز به عنوان تنها مرجع دوتا 2 در ایران این مهم رو از وظایف اصلی خودش میدونه و بنده هم اینجا هستم تا در ادامه تاپیک شما رو با پشتیبانی استیم آشنا کنم.
لذا به عنوان اولین گام به سراغ مرسوم ترین مشکل امروز کاربران ایرانی عزیز میریم که همون مبحث Hijacked Account هست.
Hijacked Accounts یا اکانت ربوده شده یکی از مشکلاتی است که بیشتر برای افراد طماع،ساده لوح،بی دقت و... اتفاق می افتد اما برگرداندن آن بسیار ساده هست بدین صورت که :
1. یک تیکت به پشتیبانی استیم بزنید و درخواست یاری نمایید.
2. اطلاعات عمومی اکانت خود را محفوظ نگاه دارید.
خب برای ارسال تیکت به پشتیبانی استیم چه کارهایی باید انجام داد؟
• نام اکانت ربوده شده (مثال: mrsaveh)
• ایمیل اصلی و تایید شده اکانت (مثال: mr.msaveh@gmail)
• در هنگام ارسال تیکت شاخه " Account Questions " را انتخاب کرده و پس از آن زیر شاخه " Hijacked or Stolen Account "رو انتخاب نمایید.
• ارائه مدارک خرید بازی توسط اکانت مذکور :
- اگر یک بازی برای اکانت شما ثبت شده است اسکن یا عکس CD Key بازی مورد نظر را پیوست کنید و شماره تیکت پشتیبانی خود را بر روی آن بنویسید
پنهان کننده: مثال
- اگر یک بازی توسط کارت اعتباری از استیم خریداری شده است مدارک زیر را ارئه دهید :
1. نوع کارت اعتباری (ویزا، مستر، Discover، American Express)
2. اسم کامل روی کارت
3. چهار شماره دیجیتالی روی کارت - تمام شماره رو ذکر نکنید.
- اگر یک بازی توسط حساب پیپال از استیم خریداری شده است مدارک زیر را ارائه دهید :
1. اسم دارنده حساب پیپال (PayPal)
2. آدرس کامل دارنده حساب
3. آیدی پرداخت کننده پیپال (PayerID)
4. شماره فاکتور خرید یا تراکنش خرید
* مورد 4 ضرورت خاصی ندارد.
چگونه میتوانم اطلاعات شخصی خود را محفوظ نگاه دارم؟
ساده هست با مراجعه به این لینک و خواندن درستورالعمل ها میتوانید اطلاع خود را امن نگاه دارید.
* کسانیکه آیتم های خود را در ترید از دست داده اند شامل این مبحث نمیشوند.
* کسانیکه بر روی لینک های اشتباه کلیک کرده و اکانت خود را از دست داده ند شامل این مبحث میشوند.
سعی کنید متن تیکت ارسالی شما به پشتیبانی استیم کوتاه و گویای همه چیز باشد. یک وقته نشه تحریک بشید و به عنوان یک کسی که در انگلیس متولد شده 6 خط تیکت بنویسید
سؤالی داشتید در ادامه تاپیک بپرسید.
سپاسـ