سلام
از من به خاطر مشکل هک که برام پیش آمد و به کمک دوستان ایرانی و خارجی حل شد خیلی ها پرسیدن چکار کردی
همانطور که میدونید اکانت با همه آیتمای من و ظرف چند دقیقه دزدیدن من در سایت
https://support.steampowered.com یه اکانت درست کردم و از فرداش 60 تا
گزارش دادم در 600 خط هر روز 1-2 تا گزارش میدادم که شامل آیتما دزدیده شده و ایدی دزدها و اطلاعاتی که ثابت میکرد من صاحب اکانت هستم می نوشتم تا اینکه بعد یک هفته یک ایمیل آمد که یک سری کارها رو انجام بده و ما رو در جریان بزار منم اون کارارو کردم و دوباره ایمیل زدم بعد 3-4 روز همه ست ها مو پس دادن با یک سری ست های اضافه
من دیدم اینطوری نمیشه که
dragonclaw hook(immortal hook)
fiery soul of the slayer (lina's arcana
the immortal reliqoary
wing of the ruby web
ندادن که روی هم میشه 80 کی
دوباره میل زدم where is my luxury items بعد 2-3 روز هوک ،وینگ کوئین و ارکینا رو پس دادن ولی آیتمای اضافه رو پس گرفتن
منم که اولش ترسیدم میل بزنم که بگن این چه بچه پر روی دوباره بگم باکس امورتال چی شد ولی بازم میل زدم بابا این باکس و هم پس بدین
بعد چند روز یک هوک دیگه هم دادن
===============
به نظر من این دوستان توی میلها شون نمی تونن ثابت کنن اکانت مال اونهاست وگرنه ساپورت چهار مرتبه جواب منو داد(درسته امنیت استیم برخلاف نظر دوستان پایینه ولی ساپورت حد اقل در مورد من خوب بود)
من سریال نامبر داشتم که از سایت playdota.com برده بودم که یه دلیل محکم برای اثبات ادعام بود.
در ضمن همین مشکل واسه یک دوست کانادایی من پیش آمد که به همین صورت اکانت و آیتما یشو پس گرفت پس شد تجربه دست اول دو نفر
من تجربه دسته اول خودمو که ان شاءالله نصب کسی نشه گفتم امیدوارم مفید واقع بشه
عزت زیاد