ربطش اینه که باید یه Room برای دوتا 2 ساخته بشه و بشه تنظیمات اجرای بازی رو وارد گارنا کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ربطش اینه که باید یه Room برای دوتا 2 ساخته بشه و بشه تنظیمات اجرای بازی رو وارد گارنا کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
valve هیچ وقت همچین اجازه ای نمیده که بازی که تحت انحصار خودشه رو یکی دیگه crack کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
garena با اجازه کار نمیکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرجع بازی های کرک شده هست
حالا اینکه رایگانه
احتمالش زیاده به گارنا اضافه بشه
البته valve هم خیلی سفت تر از این حرف ها هست.
کلی روی دوتا 2 سرمایه گذاری کرده
Mr.Legendary (09-20-2013),WardeN (09-20-2013)
اره واقعا من رفیقم قبلن لول 50 که شد ایتم mythical داد من که لول 50 شدم ایتم تکراری uncommon lesh داد دیگه می خواستم نیام دوتا 2 تا اینکه این خبرو شنیدم واقعا شوکه شدم از اینکه میشه جعبه جدید هارو بدون کی باز کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وات دِ ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من متوجه نشدم ! توضیح بیشتر لطفا
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بدون کلید ؟ :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
این شایعه ها چیه ؟
مگه مدیرای valve میخوان ورشکست شن ؟
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
ماشلا . بلخره میتونیم lan پلی کنیم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Unlock New Treasures
در این آپدیت میتونید Treasure های جدید رو هم
باز کنید.
lمن از خودم در نیاوردم که شما نوشتین
آقا اینی که گفته آیتم دراپ شدن بستگی داره به چی بستگی داره؟!؟! فک نکنم به لول باشه ها تو انگلیسیش خوندم که Item drop bar تو صفحه پروفایل میاد!
حجمش چقدره حالا خدا میدونه خدا کنه تا 2شنبه هنوز مخابرات قاطی داشته باشه سرعت دانلودم شده 600 کلی بازی فری گرفتم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©