This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لول 15 لول کمی نیست
شما بقیه رو نگاه نکن لول 70 100 120 هستند
به یاد بیار Battle bonus 225% رو که مثل اسب لول می داد مثل ماست آیتم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لول 15 لول کمی نیست
شما بقیه رو نگاه نکن لول 70 100 120 هستند
به یاد بیار Battle bonus 225% رو که مثل اسب لول می داد مثل ماست آیتم
A_W_Z_2 (09-24-2013)
از وقتی که این آپدیت اومده تو بازی یکم لگ بیشتر شده و انگار هر چیزی رو که باز میکنم دانلود میکنه مثلا رو یک هیرو کلیک میکنم عکس لول ها نیست بعد سریع عکسش میاد ولی تار انگار داره دانلود میشه بعد 1 ثانیه کامل میشه
بازم باید فرقی باشه عزیزه من ، به هر صورت اونیم که bb زده روی اکانتش ، مجانی که نبوده بابتش هزینه پرداخت کرده . به نظرم داره زیادی خسیس میشه و به لول بالاها بهایی نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طرف لول 15 هستش من دارم میبینم acrana و legendary براش دراپ شده اما اونی که لول 100 هستش توی یک rare مونده
اونیم که لولش بالای 120 هستش خیلی بخواد با bb رفته باشه جلو ، 50 لوله . پس اونقدر قدیمی هست که بشه گفت بازی رو هم پولی گرفته در صورتی که یک لول 15-20 مجانی بوده . پس فرقشون زیاده
درسته منم این مشکل رو دارم . اصلا Valve تو این آپدیت رید . چهره ببرلونا که عوض نشد . خیلی از ست هایی که میخواستند بیان نیومدند . مشکلات گرافیکی به بازی اضافه شده و ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (09-24-2013),Fundamental (09-24-2013)
همه ست ها اومدندThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کدوم ست نیومده ؟
ببر Luna هم شاید یم مشکل خورده که هنوز نیومده
سلام میگم قضیه این قطره چیه کنار ایدی زده که احتمال دراپ شدن arcan lina هست نه یه تو ضیحی داده نه چیزی همین جوری مثل دسته بیل اونجاست اقا خوب ما به همون rare راضی هستیم arcan پیشکشتون والا به خدا
توی سایت Cyborgmatt، اون قسمتش که راجع به ببر لونا بود، چند روز پیش ادیت شد و گفته شد که این تغییرات روی لونا (چه روی خودش چه ببرش) برگردانده شده و احتمالا اپدیت های بعدی اضافه شه یه احتمال کمی هم هست که اصلا اضافه نشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
که به نظر من اضافه نشه بهتره ، ببر لونا اینجوری بهتر نیست؟
نه حقیقتا اونطوری قشنگتره
----
از لحاظ مشکلات گرافیکی و بازی حق با Atere
پر از مشکلاته
ویرایش توسط Mr.Legendary : 09-24-2013 در ساعت 02:04 PM
سیستم اضافه کردن Folder به Armory خیلی تخیلیه
من میخوام taunt بسازم و بیارمش اولین
و اینکه آیتم های Tautn رو اونجا بزرام
هر کاری کردم نشد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©