به نام خدا
با سلام..امروز مي خوام اموزش قدرتمند ترين هيرو دوتا (به گفته خودم رو براي شما بنويسم ..
فکر کنم اولین اموزش این سایت هست ........
مپ 6.74c
نصفش داشتم بقیش نوشتم
اموزش به زبان عامه و البته کامل
Slardar
در دوتا 2!!!!!!!!!(اينو ديگه نمي دونم )
خوب کمي در باره هيرو از زبان نويسنده :
با سلام و ممنون از اينکه اموزش من مورد توجه شما قرار گرفته و در حال خواندن مي باشيد ...
من امروز در باره هيروي دارم حرف ميزنم که به راحتي هيرو ها رو مي تواند نابود کند
من امروز در باره هيروي دارم حرف ميزنم که لول هاش با هم مچ هستند
من امروز در باره هيروي دارم حرف ميزنم که void هم 4 اتکه ميشود جلوش
من امروز در باره هيروي دارم حرف ميزنم که ميتونه 2 هيرو را هم زمان و با شرايط مساوي بزند
دانستني ها :
21 + 2.8
17 + 2.4
15 + 1.5
Affiliation: Scourge
Damage: 51 - 59
Armor: 5.38
Movespeed: 300
Attack Range: 128 (melee)
Attack Animation: 0.36 / 0.64
Casting Animation: 0.35 / 0.51
Base Attack Time: 1.7
Missile Speed: Instant
Sight Range: 1800 / 800
کمي درباره هيرو از زبان playdota.com
Slardar قدرتمند است محدوده گيج کننده او زياد مي باشد و با او جنگنده موجب اسيب ديدگي شديد مي شود است. او در تعقيب قهرمانان ماهر است هجوم آنها را به برتري خود موجب مي کند بش Slithereen او اجازه مي دهد تا بي حس کردن و آسيب به يک هدف، که در آن زمان با bashes اضافي به نگه داشتن آنها، حيرت زده آنها را به پايان برساند. براي به دست آوردن محدوده نزديک به اندازه کافي را به استفاده از مهارت هاي بي حس کردن خود، Slardar استفاده مي کند با حداکثر سرعت دويدن. با حداکثر سرعت دويدن جنبش عظيم پاداش سرعت براي يک مدت زمان نسبتا طولاني را به او مي دهد، اما موجب مي شود که او را به آسيب هاي اضافي را از حملات دشمن و جادوها است. اين حرکت نزولي استفاده خوب با حداکثر سرعت دويدن حياتي براي Slardar: تلاش براي گرفتن يک قهرمان در حال فرار با حداکثر سرعت دويدن اغلب مي تواند به دام بندازد ، با توجه به Slardar آسيب اضافي مي توانند به بسياري از مشکلات را روشن مي سازد. براي کمک به نگه داشتن هيرو.. ، Slardar با استفاده از جادو خود موجب تقويت خسارت است. اين توانايي را مي دهد چشم انداز واحد مورد نظر را به او شدت زره خود را کاهش مي دهد، و آنها را طعمه آسان براي حمله قدرتمند خود مي سازد . اگر با اين قهرمان خطرناک روبه رو شده، بهتر است به او نزديک نشويد چون او به راحتش شما را به يک چيز ضعيف تر از ان که هستي مي کند و اين امکان پذير است.
اينم داستان پس زمينه (کاملا مستقيم ) :
پس از يک هزاره که در زير آب هاي مواج Maelstrom به دام افتاده، Slardar افزايش يافت از عمق هرج و مرج خود را با برادران خود را براي خدمت به پروردگار توانا و ديو، Illidan Stormrage. متعصبانه به علت خود اختصاص داده، اين ناگا شجاعانه در کنار او جنگيد تا او را به زخم هاي کشنده در گرماگرم جنگ تسليم. رستگاري در نهايت در درک به نظر مي رسيد - است که تا زماني که سرنوشت خود را با دسترس ترسناک شاه Lich در هم تنيده شد. به عنوان يک جانور بي روح و بدون احساس ناميد، اشک Slardar از طريق خطوط دشمن با سرعت غير انساني، آنها را قابل توجه از سرما با ضربات شکست ناپذير، مصمم در تلاش خود را به انجام از Ner'zhul است هر هوي و هوس است.
نکات
1_ms خوب در اول بازي و اخر بازي
2_لول هاي هما هنگ
3_قدرت بسيار بالا خفت کردن
4_هيروي تانک
5_بالا رفتن strخوب وagi و int
6_اتک هاي سنگين با توجه به لول 3
نکات
1_اتک اسپيد پايين
2_اول بازي بايد يکي مواظبش باشه
3_تو چشم بودن (براي قدرتش و اينکه اگر زنده بماند مي تواند يک تيم را به تنهاي جم کند اگر تو در گيري باشد همه ميريزن سره اين بد بخت )
خوب ميريم سره لول ها
Sprint
اين لول وقتي شما روي اون کليد کنيد مقداري ms مي دهد و مقداري اتک اسپيد ولي همه اين ها رو از دهنتون ميکشه بيرون با گوشت شدن شما .....
در حال حرکت
md او
اين لول در تمامي سطح خود 50واحد مانا مصرف ميکند
اين لول در تمامي سطح خود 40ثانيه کولدان دارد
اين لول در تمامي سطح خود 20ثانيه ماندگاري دارد
در تمامي لول ها 15% اتک اسپيد مي دهد (فکر کنم )
اين لول در سطح اول 20 درصد msو 15% گوشت شدن جايزه مي دهد ..
اين لول در سطح دوم 27درصد msو15%گوشت شدن جايزه مي دهد
اين لول در سطح سوم 33%درصد msو15%گوشت شدن جايزه مي دهد
اين لول در سطح چهارم 40%درصد msو15%گوشت شدن جايزه مي دهد
نکات
1_ به هيچ عنوان اين لول رو موقع درگيري فهال نکنيد چون باعث بد بختي هست
2_اين لول رو موقع روشن کنيد که دنبال هيرو يا دنبال شما هستد و مطما هستيد که ديگراني وجود ندارند که به شما اتک دهند
3_با زدن اين لول نوار ابي رنگي دوره دستان شما مي ايد
ترجمه مستقيم :Slardar سرعت حرکت خود را به طور چشمگيري افزايش مي دهد، اما طول مي کشد خسارت 15? پاداش.
Slithereen Crush
این عکس در حال برسی است
موقع استون شدن هيرو
با زدن روي اين لول اني همه استون مي شوند البته رنج خاصي داراست ..با زدن اين لول به هرکي که در رنجش باشد دميج هم وارد ميکند
مقدار مصرفي در سطح 1_80.............1 ثانيه استون ......50 damage, stun and slow
مقدار مصرفي در سطح 2_95............1.5ثانيه استون .....100 damage, stun and slow
مقدار مصرفي در سطح 3_105..........2ثانيه استون .....150 damage, stun and slow
مقدار مصرفي در سطح 4_115.........2.5 استون ......200 damage, stun and slow
زمان باز سازي در همه سطح 8 ثانيه
رنج در همه سطح ها 350
نکات
1_اين لول به راحتي مي تواند براي بهتر زندگي کردن تو لاين به درد شما بخورد
2_اگر يه اينتل تو يه لاين باشيد مي توانيد m1هم کيل بگيريد
3_اين لول اگر به وقتش استفاده شود مي تواند به تيم کمک بزرگي بکند و 100البته به خو شما
4_قدرت کنسل کردن بر روي لول هاي چنلينگ
ترجمه مستقيم : انتقاد شديد زمين، خيره کننده و مخرب دشمن واحد در نزديکي زمين. دشمن واحد به 20? به مدت 2 ثانيه پس از آن را کند مي کند.
Bash
هر چي رو هيرو زدم stun نشد رفتم با روشن دست پنجه نرم کردم
اين لول باعث شده است که همه از گارد بترسن (6 هم هست ) ..اين لول با استون سنگيني که دارد موجب ميشود هر کسي که اين ضربه بهش وارد شود نابود شود
اين لول اتو مات هست
جايزه در سطح1_ chance per attack , 40 bonus damage..در اين سطح 10% شانس دارد اتک هاش ston شود
جايزه در سطح 2_ chance per attack , 50 bonus damageدر اين سطح _15% شانس دارد اتک هاش ston شود
جايزه در سطح3_
chance per attack , 60 bonus damageدر اين سطح 20% شانس دارد اتک هاش ston شود
جايزه در سطح 4_ chance per attack , 70 bonus damageدر اين سطح 25% شانس دارد اتک هاش ston شود
نکته
1_شما شانس داريد هر 4 اتک 1 اتک استون شود و با بالا رفتن اتک اسپيد اين شانس رو داريد هر 2.5 ...1بار طرف استون شود
2_مدت استون 1 ثانيه برا هيرو ..
3_براي کريپ ها 2 ثانيه
4_قدرت کنسل کردن لول هاي چنلينگ
ترجمه مستقيم :
شانس مي دهد که حمله آسيب پاداش و بي حس کردن حريف به مدت 1 ثانيه انجام دهيد.
و اما التيميت
Amplify Damage
اين لول يکي از بهتر اين ها ات ..
وقتي شما زا اين استفاده کنيد قدرت دفاعي حريف کم ميشود و به هر جا برود معلموم ميشود
موقع زدن
مقدار ارمور کم شده
اين لول در تمام سطوح 25 مانا مصرف مي کند
اين لول در تمام سطوح 10 ثانيه کول دان
اين لول در تمام سطوح700 رنج
اين لول در تمام سطوح 25 ثانيه ماندگاري دارد
نکته
1_اين لول کساني را که لول هاي غيب شدن دارن اگر غيب کنند هنوز معلومp هستند
2_اين لول با بعضي لول ها از بين مي رود مثل 1 slark يا 2 لژيون ولي 2 تاي اينا رو ميزنه ...
تر جمه مستقيم : آسيب فيزيکي در برابر واحد هاي دشمن را با کاهش زره خود را تقويت.