جوابتونو داده کهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شماره پرونده که تو فتا تشکیل داده 21 ام دی بوده
جوابتونو داده کهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شماره پرونده که تو فتا تشکیل داده 21 ام دی بوده
21 دی تاریخش هست
مگه اسم پرونده تاریخشه؟
وقتی تاریخ ساخت پرونده رو داره , شماره پرونده رو نداره؟ :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (01-28-2014)
ایتم اون بنده خدا هم دادم که دیگه حرفی نباشه تا حالا نگهداشتم که کسی نگه چون اون بارو شکایت کرده ترسیده داده
اینم لینک عکس accept offer اون داداشمون
http://upload7.ir/imgs/2014-02/90214728400974236976.jpg
این بچه جان (amin) فکر کنم صداش به 12 ساله ها می خورد با لهجه اصفهانی البته لهجه که مهم نیست زنگ زده میگه که پسر شما از 5 نفر کلاه برداری کرده اینها بعد میگیم که شماره خونتو بده با بابات حرف بزنم حنی جرعت نداره شماره خونشو بده چقدر فان بود من داشتم از خنده می موردم 1ماه می خواهد شکایت کند نموردیم و پرونده ساختن هم دیدیم
از قدیم گفتن یکی که به ما نریده بود کلاغ کون دریده بود
شهرستانی بد بخت 12سال سن داره فکر کرده کیه زنگ میزنه گنده گوزی میکنه وایسا به موبایلت شنبه زنگ بزنم وای وای در رو
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Karawana (02-27-2014)
من موندم آقا من بچه تو چرا خودت جواب نمیدی که می دی دست بابات؟
همین الان منتظر زنگت هستم
نکته بعد هم اینه که یک سری مراحل هست که باید بیام تهران نترس میام
ویرایش توسط IR.AMIN : 02-28-2014 در ساعت 02:31 PM
A_W_Z_2 (02-28-2014)
اولی که پدرم به تلفن نزدیک تر بود وگرنه خودم بر میداشتم منتظرت هستم پسرم فقط سری بیا
اینجوریس
از خوابت گذشته برو بگیر بخواب بابات دعوات نکنه :d
باشه باشه گریه نکن بابا بزرگن دعوام نمی کنه خیالت راهت برو بخواب
persian leopard شما اولا خیلی غلط میکنی بیای اینجوری پست بدی.
مراقب حرف زدنت باش اینجا فروم هست بالای 100 نفر این مطلبو میخونن...
فقط چیزی که یاد گرفتید مثل مرغ و خروس بپرید جواب همدیگه رو بدید نه شعوری نه حرمتی...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (02-28-2014),Darktoheaven (02-28-2014),luci (08-08-2014),MasteR (02-28-2014),Persian Leopard (02-28-2014),shavn (02-28-2014),WardeN (02-28-2014)
بله حق با شماست نباید با حرف های یک بچه ازکوره در میرفتم sryThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدایش یک حقی هم باید به من بدید که این حرف هارو زدم الان حال ندارم توضیح بدم
FCB (02-28-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©