ببینم میتونید یک کاری کنید استیم خراب شه یا نه از همین بازی کردن دوتا 2 هم بمونیم
ببینم میتونید یک کاری کنید استیم خراب شه یا نه از همین بازی کردن دوتا 2 هم بمونیم
ویرایش توسط Mr.Legendary : 01-23-2014 در ساعت 10:54 PM
با سلام چند روز متوجه شدم 653000 هزار تومان از حساب من block شده و مسدود این آقا 86 تا کی از ما خرید کرد دونه ای 7600 و از شماره کارت 6037991123639522 به بنده پول واریز شد الان ما کی ها را دادیم
به این یارو لطفا اگر صاحب این کارت می شناسین اطلاع بدید کیه
کسی از ایشون به پلیس فتا شکایت کرده؟
این اول شماره مبایلی هست که تو سایت داده 0912115......
این ام آی پی طرف : 151.241.79.203
تو این تصویر هم نشون می ده 1 january که همون 11 دی بوده 86 تا کی را تحویل گرفته
این هم از 653000 تومان که این آقا واریز کرده در 11 دی یا همون 1 january و الان بلوک شده
ویرایش توسط IR.AMIN : 01-24-2014 در ساعت 05:38 PM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا مثل اینکه این دزد معروف احتمالا رمز 2وم یا کارت یه بنده خدارو دزدیده بعد با حساب اون بنده خدا از این آقا کی خریده بعدشم که صاحب اصلی حساب گزارش داده پولی که به حساب اومده مسدود شده!
A_W_Z_2 (01-24-2014)
این آقا اسمش مهدی کردستانی هستش (همین پرشین لئوپارد)، خیلی هم زرنگ تشریف دارن، میاد اول خریدارو پیدا میکنه بعد دنبال فروشنده میگرده، فروشنده رو که پیدا کرد شماره حسابشو میده خریدار، خریدار پولو واریز میکنه ، فروشنده که پولو میبینه آیتمهارو میده به این آقا، این آقا هم تا آیتمو گرفت همه رو ریمو میکنه، حالا خریدار می بینه به فنا رفته پولش تنها چیزیم که دستشه اسمو شماره حساب این فروشندس و فک می کنه این همون پرشین لئوپارد و میره شکایتو بعدش فروشنده به فنا میره این وسطم این کلاه بردار زده تو گوش آیتما، پستهای قبلی اون دوستمون اسم این طرفو ( پرشین لئوپارد) رو گفت : مهدی کردستانی، برید به پلیس فتا شکایت کنید، اونا با یه استعلام کلا تا رنگ چشم این کلاه بردارو به راحتی در میارن، فقط هرکی مال باختس بره شکایت کنه تا این آدم کلاه بردار سر بقیه ملتو کلاه نذاشته، یه سریا کی از دست دادن و چون پولی از دست ندادن واسشون مهم نبود، ولی شما ها که مالباخته اید برید شکایت کنی
ویرایش توسط Catching fire : 01-25-2014 در ساعت 11:51 PM
بمیرم مثل تو نباشم اگه کاری که بالایی گفتو انجام میدی ...
الان منظورت اینه که دزد همون پرشن لئوپارد هست یا نه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیزی که دوستان خبر دادن اینجا، مهدی کردستانی ملقب به پرشین لئوپارد (پرشین لیون سابق) چیزی حدود 1.2 میلیون تومان از دو نفر با همین روش کلاه برداری کرده بقیه کلاه برداریاشو خبر نداریم، کلی هم کی از اینو اون زده 40 تا 8 تا 4 تا
Four-Eyes (01-25-2014)
arcana رو از بازی میگیری مفت میدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عجب
اولی لاین میشه نه لیون زبالن انگلیسی بسیار خوبه که شما نداریش که توصیه می کنم حتما یاد بگیریدش
بعد من پول رو واریز کردم این که ایشون نمی تونه پول رو برداشت کنه به من ربطی نداره اگه 1ریالشو ندادم بگین میدم دیگه ایشون با کارتش چیکار کرده چیکار نکرده که اون مبلغ قابل برداشت نیست به من ربطی نداره
برادر عزیز من پول شمارو ندادم که دزد شدم؟
کلاه برداری کردم؟
پولی باید میومده نیومده؟
اگه من ذره ای من مشکل داشته باشم اسم و فامیل من هست پلیس فتا هم کهدوست عزیزمون لینک داد به پلیش 110 هم زنگ بزنید شماره فتارو بهتون میشده شکایت کنید من گناه کار باشم هم راهت من رو پیدا می کنن و معلوم میشه دیگه
متاسفانه هر کسی در این موضوع ه هیچ سوادی نداره میاد نظر میده من گفتم mbg بیاد من رو ادد کنه هنوز من رو ادد نکرده؟!!!!!!!!! دیگه چیکار باید بکنم که ثابت شه؟
یک 2 3 روزی نبودم بیشتر ساعت 8 به بعد می تونم بیام جواب بدم
ویرایش توسط Persian Leopard : 01-25-2014 در ساعت 11:36 PM
Four-Eyes (01-26-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©