veno viper qop
veno viper qop
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
همه اینا در هر دو حالته pudge-weaver-spirit breaker-Rubick-techies و اما از یه نفر اگه تو حریف باشه فوق العاده بدم میاد اون faceless void هست چون backtrack به نظر من بدترین لوله هر موقع لينا یا اسنايپر برداشتم اینم تو حریف بوده و به اولتي من حداقل پنج بار جا خالی داده . به نظر من باید واسه اون لول یه محدودیتی بزارن .
Sent from my HTC One using Tapatalk
Deadking (09-08-2015)
رفیق چی میگی مگه میشه دیگه وید رو از این ضعیف تر کنن؟اصلا دیگه وید،وید نیست واقعا ضعیف شده.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
A_W_Z_2 (09-08-2015),Soul Keeper (09-08-2015)
آخه خیلی حس بدی میده وقتی یه نفر خوش شانس جلوت باشه و همش بکترک کنه اونم به اولتي لينا یا اسنايپر.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بدترین دشمن: techies >> دیگه رسماً گنک تعطیله تو اون بازی، مخصوصاً اگه ساپورت هم نداشته باشی
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Apdentist (09-08-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من techis رو راحت با abadon ، میزنم و counter میکنم
"I'm the beast of bedtime tales."
آره backtrack وید عجیب قویه !! 1بار pudge mid رفتم void جلوم بود . hookاش میکردم rot روشن می کردم هی جا خالی میداد ! (فکر کنم اول بازی 2لول backtrack گرفته بود !! ) تازگیا dota1 هم رفتم play دادم بعده چند وقت . با qop سه تا اسکیل زدم (با ulti) دیگه ulti رو زدم نرفتم دنبالش گفتم مرده دیگه ، نگو 2تا از اسکیارو جاخالی داده بود !! هیچی دیگه آخرم نمرد ، حالا بماند که هم تیمی هاش داشتن منو میزدن و شانسی فرار کردم !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
اگه برين Dota wtf moments رو ببینین چند جا هست که ويد به دوتا اولتي لينا و لايون پشت سر هم جا خالی میده.
Sent from my HTC One using Tapatalk
void اول بازی خیلی ضعیبش کردن
کلا بدون ایتم کشکه
شانس هم میخاد که ما نداریم
Apdentist (09-08-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©