سلام.ببخشید نمیودنم چرا گارنام یک دفعه خراب شد موقعی که میزنم اکانتم لود بشه لود نمیکنه و مینویسه login time out!please check your netword لطفا کمکم کنید
سلام.ببخشید نمیودنم چرا گارنام یک دفعه خراب شد موقعی که میزنم اکانتم لود بشه لود نمیکنه و مینویسه login time out!please check your netword لطفا کمکم کنید
سلام دوست عزیزم
تنظیمات فایروال ویندوز و آنتی ویروس رو چک کنید ( یا اگه از نرم افزار Anti DDOS استفاده میکنید )
این پیام نشون دهنده این هست که گارنا شما به اینترنت دسترسی نداره
اگه جدیدا از شیلتر شکن خواصی هم استفاده کردید ممکنه از اون باشه
تنظیماتی که گفتم رو چک کنید و اگه درست نشد یک بار گارنارو کلا حذف و دوباره نصب کنید .
در ضمن اون netword نیست NETWORK
سلام خسته نباشید وقتی میرم داخل گارنا یورزمو میزنم وپسوردم ولوگین گارنا رو میزنم با error271d please check your internet connection مواجه میشم اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم
سلام دوستان یه راهی رو پیدا کردم که 100 درصد کانکت میشه اول فایروال کامپیوترتون را Enabel کنید بعد مراحل زیر را انجام دهید
My Computer خودتون رو باز کنید
به آدرس زیر بروید :
C:\Windows\System32\drivers\etc
در این فولدر فایل : hosts رو خواهید دید
روی این فایل راست کلیک کرده و با Notepad اجرا کنید
سپس به خط آخر این برنامه رفته و این متن رو بهش اصافه کنید :
203.117.124.83 gplus.auth.garenanow.com
203.117.124.10 langame.auth.garenanow.com
174.36.115.131 btalk.auth.garenanow.com
راستی این بالایی ها رو دونه به دونه کپی کنید سپس ذخیره کنید و سیستم خودتون رو ریست کنید بعد برید گارنا .
منظور از Enabl یعنی نه اینکه تیک رو بردار
سلام میشه از صفحه notpad اسکرین بگیری ببینم چطوری باید وارد کرد ؟
فقط بگم هرکی به فایل hosts دست بزنه ، ممکنه باعث بشه که اکانته گارناش هک بشه (با این فایل میشه یه کاری کرد که مثلا به سایت Google.com میری ، به جای سایت اصلی خود google ، به یه ip یا سایت دیگه متصل بشه !! که فکر کنم توی مبحث هک بحث میگن fishing . )
شما سایتی به این اسم شنیده بودین ؟ garenanow.com . البته ش*یلتره
"I'm the beast of bedtime tales."
داش میتونی این نوشته های hosts رو بهم بفرستی؟! اینقدر ور رفتم باهاش آخر پاکش کردم!(This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بفرما :
ویرایش توسط ABNightmare : 10-10-2015 در ساعت 12:22 AM
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©