خوب من که شیلتر فکن ندارم.
اگه ممکنه یه لینک معتبر قابل استفاده بذارین یا یه لینک شیلتر فکن که با استفاده از اون بتونم دانلود کنم.
با تشکر
خوب من که شیلتر فکن ندارم.
اگه ممکنه یه لینک معتبر قابل استفاده بذارین یا یه لینک شیلتر فکن که با استفاده از اون بتونم دانلود کنم.
با تشکر
ویرایش توسط progamer : 01-03-2014 در ساعت 03:00 PM
زیستن با مردمی که به صحنه بوسیدن دو عاشق با نفرت مینگرند و با اشتیاق برای دیدن صحنه ی اعدام جمع میشوند درد ناک است.
دکتر علی شریعتی
بازی میره تو قسمت library برو اونجا روی DOTA 2 راست کیلیک کن Install رو بزن بازی رو نصب کن و بازی کن همینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
progamer (01-03-2014)
من اصلا نصخه ی اورجینال بازیو ندارم چون از یه سایت ایرانی دانلود کردم.
نه استیم قبولش میکنه نه آپدیت هاشو میاره.
مشکل من اینه که بازیه قابل آپدیت رو میخوام.
زیستن با مردمی که به صحنه بوسیدن دو عاشق با نفرت مینگرند و با اشتیاق برای دیدن صحنه ی اعدام جمع میشوند درد ناک است.
دکتر علی شریعتی
همین دیگه. باید بری به این صفحه و روی get dota2 کیلیک کنی بعد بازی به استیم اضافه میشه.
از اون dota 2 که از سایت ایرانی گرفتی یه عکس بگیر ببینم چی توش تا بگم باید چی کار کنی
ویرایش توسط ATER : 01-03-2014 در ساعت 03:59 PM
progamer (01-03-2014)
سلام
ببخشید من جدیدا میخوام بازی dota 2 رو انجام بدم. میخواستم بدونم هیچ لینک معتبری نیست که بشه بازی رو از یکجای دیگه دانلود کرد بعد به استیم اضافه کرد و بعد دیگه خوده استیم اون رو آپدیت کنه؟
آخه بازی توی استیم قابلیت نگه داشتن دانلود گر اشتباه نکنم نداره و اینجوری فقط زمان میره.
من خودم دوتا لینک دانلود پیدا کردم که تا آپدیت 580 توشون بود فقط موندم الان چیکار کنم، ممنون میشم راهنمایی کنید.
توی این تاپیک جای پرسیدن این سوال نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میتونی دی وی دی بازی رو که بک آپ بازی دوتا2 هست رو بگردی چند تا سایت هست که میفروشن .
از خود استیم هم توی همین ماه من بازی 12 گیگ هم طی 2 هفته دانلود کردم مشکلی نداشته
بهترین راه خرید بک آپ و یا دانلود از خوده إستیم.
خوب این صفحه که معرفی کردید برای باز شدن نیاز به شیلتر فکن داره که من ندارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند تا عکس هم از تب های مختلف بازی گرفتم که میذارم:
دکتر علی شریعتی
مشکلی نیست برو سربرگ play قسمت find a match روی find match کیلیک کن اگه شروع کرد به گشتن یعنی به روزه و اگه ارور داد که بروز نیست ،steam ریست کن درست میشه.فقط یادت نره اون پایین مپ،زیان و سرور رو انتخاب کنی و گرنه که ارور میده
progamer (01-03-2014)
بعد از لودینگه ورودیه بازی خود به خود از بازی خارج میشه اما وقتی با بات ها آفلاین بازی میکنم مشکلی پیش نمیاد.
دکتر علی شریعتی
توی استیم روی بازی راست کیلیک کن گذینه آخر سربرگ loca files روی گذینه verify کیلیک کن بگذار کارش تموم شه اگه درست شود که هیچی اگه نه که مشکل از pc یا ویندوز هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
progamer (01-03-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©