سلام اره من مارکت هم دیدم تگ Unusual
میزارن برا کوریور میندازن به جماعت از بین ایرانیا یه پسره اسمش ارش بود اونم داشت اما اسپید دیمون بود نه روشان
سلام اره من مارکت هم دیدم تگ Unusual
میزارن برا کوریور میندازن به جماعت از بین ایرانیا یه پسره اسمش ارش بود اونم داشت اما اسپید دیمون بود نه روشان
ویرایش توسط akpro : 12-25-2013 در ساعت 12:33 PM
سعید , میان یه Name Tag میزنن , اسم رو میکنن Unusual Baby Roshan که خیلی راحت میشه فهمید قلابیه چون هم با قرمز مینویسه اسمه کوریر عوض شده و هم دوره کوریر بنفش نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدم میان یه Description Tag میزنن مثلا مینویسن 255.31.41.78 به عنوان کد رنگ کوریر.
کسی که حواسش نباشه فکر میکنه وافعا Unusual کد رنگم که داره ترید میده.
حالا بعضی کوریرا اتوماتیک یه تگ اضافه دارن مثل Frostivus 2012 که دیگه خیلی حرفه ای میشه :دی
A_W_Z_2 (12-25-2013)
بله , لعنت به اون کسی که اون کریر رو داد به منThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حاجی mammad_arrow که همه میدونن دزده
Four-Eyes (12-26-2013)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یاز من الان یک حرفی میزنم میگید من تو دلم رحم نیست
آخه کدام انسانی روی کره ی زمین فرق Unusual اصل رو نمیفمه خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا
اون جماعت فقط میتونه ایرانی باشهمیزارن برا کوریور میندازن به جماعت از بین ایرانیا یه پسره اسمش آرش بود اونم داشت اما اسپید دیمون بود نه روشان
( بدخواه کسی نیستم ولی حرف حق رو زدم. آدم باید خودکشی کنه وقتی چنین صحنه هایی از گول خوردن ایرانیا به این سادگی رو میبینه )
یک هفته تو استیم لینک Fake رو هی Send to all میکردن و برای منم میدادن ( میدونید که من Add لیست زیاد دارم ). هرچی می پرسیدم اصلا دیدی توش چیه send to all میکنی و یا اصلا چیزی هم از این به تو رسیده ؟ میگفتند نه ولی میگن رایگانه. خوب برای این جماعت چی میشه آرزو کرد ؟ فقط میشه آرزو کرد آیدیشون به فاک بره تا دفعه بعدی چشم بسته کار نکنن. اگه غیر از اینه بگید خوب تا من قانع شم
بهشون میگم آقا این Fake e نرید راهنماییشون میکنم دست آخر میگن به توچه ...
در عین حال آرزو میکنم آیدیت رو Back بدن
ویرایش توسط Mr.Legendary : 12-25-2013 در ساعت 04:43 PM
راحت باش :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حماقت حد و اندازه نداره :دی
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سعید جان , متاستفانه اون روز که من داشتم ترید میدادم اولین بارم بود که کریر به ظاهر Unusual ترید میکردم و هیچ آشنایی از کریر Unusual نداشتم
یه سوال (بد نگیری)
courier شما tag شده بود؟
اگه tag بود اون علامت تعجب قرمز که کنار هر ایتمه tag شده ای تو ترید میاد ندیدی؟...
دیدم ولی چون تاحالا ترید نکرده بودم بره من عادی بود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بحث من اون کریر نیست دوستان , من میخوام بدونم که الان چه کاری انجام بدم تا از بن همیشگی در بیام ؟
والا برا خودم تو counter strike پیش اومده و به این نتیجه رسیدم استیم کاری رو بر ضد کاربر انجام بده دیگه حتی ................. اونو بر نمیدارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا به کاربرا توجه نداره به نظرم
ولی امیدوارم درست شه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©