با سلام...
امروز میخوام 4 تا برنامه به شما معرفی کنم... فقط بر روی idevice های جیلبرک نشده انجام میشود
1.companion for dota 2 قیمت این برنامه در اپ استو 0.99 دلاره ولی من پیشنهاد می کنم که برید برنامه TUI رو تو گوگل سرچ و دانلود کنید ( برنامه ای است که 80% برنامه های پولی اپ استور را رایگان دریافت می کنید این برنامه را از appstore دانلود نکنید) این برنامه 30-40 نوع اسکیل گیری داره
و کلاً برنامه خوبی حتی صدا های هیرو ها رو داره :دی
نکته : این برنامه را میتوانید در TUI به صورت رایگان دانلود کنید همونطور که گفتم این برنامه در idevice های جلبریک شده هم کار می کند.
2. یه برنامه چینی هست و شما به صورت رایگان میتوانید از اپ استور دانلود کنید برای dota 2 اسمش چون چینی بود نتونستم بفهمم :دی ولی اگه تو اپ استور سرچ کنید dota2 یه همچین ایکونی میاد با عکس BH
3. همون برنامه هست ( برنامه شماره 2 ) فقط برای دوتا 1 که برای سرچ اون تو اپ استور Dota عکس پاندا برقی روشه ( Spirit Strom ) اینم ایکونش
4. dota Tata که تو اپ استور هست و برای سرچش Dota سرچکنید این برنامه برای دوتا2 هست و کارش CoolDown روشن و آنخ و ultimate های هیرو هاست اینم ایکونش
اگر در باز شدن برنامه ها پس از نصب TUI مشکل داشتید ینی وقتی میرین تو یرنامه از برنامه میپره بیرون بگین یه تاپیک می زنم اصلاً نگران نباشید ..
اینم لینک =http://www.appleapps.ir/1392/%D8%B1%...1%DB%8C%DA%A9/
موفق باشید