This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Denied
با تشکر از ریپلی شما، امیدواریم در آینده شاهد حرکات بهتری از شما بازیکن عزیز باشیم.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Denied
با تشکر از ریپلی شما، امیدواریم در آینده شاهد حرکات بهتری از شما بازیکن عزیز باشیم.
سلام اقا عارف اول اینکه خسته نباشی دوتاباز 6 عالی بود ...
بعدش شما گفته بودی چون ظرفیت پره ریپلی تو میمونه برای دوتاباز 7 ...بعدش هست دیگه نه؟ : ایکس دی
ریپلی من همون بود ک weaver اینویز بود با Sunstrike کشتمش...
thQ
راستش من ریپلی ها رو با مشورت پوریا ( Sharingan ) و مهرداد ( Karawana ) انتخاب میکنم ولی هر دو حرکت شما رو رد کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دسته هر دوشون درد نکنه...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی شما ب من گفتید ک ...
Np دفعه بعد ی چیز بهتر میزارم
MasteR (02-08-2014)
سلام
Match ID : 482189650 >> میتونید از اینجا دانلود کنید.
نام بازیکن : WardeN
نام هیرو : WR
دقیقه حرکت : 21.27 بازی یا 33.32 ریپلای
توضیحات حرکت : کنار Roshan یه درگیری پیش میاد که بعد Mirana لول 6 میزنه و رادیانت فرار میکنن ، چند ثانیه بعد Mirana در حالت Invis با لول 2 WR کشته میشه !
امیدوارم که اکسپت بشه ، با تشکر
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
MasteR (02-08-2014)
AcceptedThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (02-08-2014)
چگونه باید اپلود کنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ترجیحا ریپلی رو zip کنید و سپس در آپلودسنتر های رایگان مثل مدیافایر ، hotup.ir و.. آپلود کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
IR_Prince (02-08-2014)
خیلی ممنون اگه شد رپلی رو میزارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایدی: 507576491
name: [L.G] ERMAk
هیرو : alchemist
توضیحات: treepel kill
11":21
تا
11:38
MasteR (02-09-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©