معلوم نیست.تنها هیروییه که تغییر جنسیت داده!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
معلوم نیست.تنها هیروییه که تغییر جنسیت داده!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Meepwned!
antigoon (06-06-2014)
اصلا لامصب رفته رو اعصاب تو دوتا هیروی مورد علاقه ام بود ولی حالا.....
ولی حالا بخاطر تغییر یه مدل نیست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسکیل هاش که تغییر نکرده مدلش تغییر کرده
felarous (06-06-2014)
آقا من تو دوتا فقط به خاطر استیلش این هیرو رو پیک کردم بعد با اسکیلاش آشنا شدم.
ظاهر هیرو برا من مهم تره.
یعنی واقعا برا دوتا 1 بهتر بود ؟:smile106:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
خیلی اصلا ته جذبه بود.
اتفاقا legion تو دوتا1 خیلی زشت بود اصن پیکش نمیکردم ... ولی الان خیلی بهتر شده
Four-Eyes (06-08-2014),Mahdi-Void (06-08-2014),Mr.Nobody (06-08-2014),Reza Y (06-27-2014)
خب اینکه شما پیکش نمی کردی دلیل زشت بودنش نیست که...شاید دلیل قشنگ بودنش این باشه:coolguyshadesplz::imwinkingplz::dererplz::ohserio usmplz:
بحث درباره این بود که شما گفتی تو دوتا 1 زیاد پیکش میکردی ولی الان تو دوتا 2 به دلیل یه تغییر مدل دیگه پیکش نمیکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
معمولا یه هیرو رو برای اسکیلاش پیک میکنن نه مدلش:motherofgodplz:
ویرایش توسط Four-Eyes : 06-20-2014 در ساعت 04:03 PM
Mahdi-Void (06-20-2014),miniod (08-13-2014),Reza Y (06-27-2014)
Pudge اگه درست بازی کنی باعث میشه هیرو های حریف ضعیف بمونن و یاراتون قوی بشن و ببرین.:p
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©