سلام
من دوست دارم هر وقت بازی میکنم آهنگ گوش کنم ولی آهنگ که دوست دارم پیدا نمیکنم. من تو youtube وقتی گیم های پلیر های قوی نگاه میکنم یه آهنگ باحالی میزارن هیجانی شاد.
اگه کسی از این آهنگ ها(هیجانی شاد) داره لطفا برام لینک دانلود بزاره.
سلام
من دوست دارم هر وقت بازی میکنم آهنگ گوش کنم ولی آهنگ که دوست دارم پیدا نمیکنم. من تو youtube وقتی گیم های پلیر های قوی نگاه میکنم یه آهنگ باحالی میزارن هیجانی شاد.
اگه کسی از این آهنگ ها(هیجانی شاد) داره لطفا برام لینک دانلود بزاره.
هیجانی شاد ؟
آهنگ بندری بزار
خب سبک بگو معرفی کنم برات هیجانی شاد چیه دیگه
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
shavn (11-04-2014)
اصلا کلا گیم بدونه آهنگ نمیچسبه و در دوتا هم بهترین حالتش بازی کردن تو Mid و گوش دادن به یک آهنگ متالیکا یا راک هست...اوه اوه بازی رو به F عظمی میدی اونوقت از بس جو میده
^ کاملا تست شده و خودم تضمین میکنم. اما گیم تو غالب آدمایی مثل من با آهنگ میچسبه حالا آهنگش هر چی باشه فرق نداره فقط متال نباشه :d
A_W_Z_2 (03-10-2014)
موسیقی باید متال باشد ، موسیقی که متال نباشد ، موسیقی نیست !
اینو گوش کن خوشت اومد آلبمشو میزارم
dl2.farskids431.com/Masoud/1392/09/08/1/Five%20Finger%20Death%20Punch%20-%20256%20-%20Vol.%202/05%20-%20Cradle%20to%20the%20Grave.mp3
dose not make it WRONG
A_W_Z_2 (03-10-2014)
داداش این زیاد فریاد میزنه آهنگ حال نمیده من از آهنگهای (lmfao) از این خوشم میاد. اگه آهنگ های مثل این داری برام لینک دانلود بزار زن مرد فرق نمیکنه(خواننده)
به شما آهنگ Baby از justin رو پیشنهاد میکنم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دانلود Baby Justin Bieber mp3
و زمانی که خاندان متال از جمله سبک های Groove و Nu متال با Lmfao مقایسه میشوند
اگه FFDP برات سنگینه بهت توصیه میکنم Lamb of Gods رو گوش کنی
'ScoOPiNG yO (11-06-2014),A_W_Z_2 (03-10-2014),Mr.Nobody (03-10-2014)
آهنگ باحالی میزارن هیجانی شاد.آهنگ بندری بزارمتالیکا(lmfaoاین آخری دیگه بمب بودبه شما آهنگ Baby از justin رو پیشنهاد میکنم !
موزیکای Blue stahli گوش کن ♥
Everyone cares when its too late
فک کنم lamb of god هم سنگین باشه immortal بهش میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
+
فرهنگ جان فک کنم این چیزیه که میخوای ! حتما همراه با بازی امتحانش کن خیلی تاثیر میزاره !
Blue Stahli - you kill me every time
pleer.com/browser-extension/files/6072274YWYg.mp3
dose not make it WRONG
A_W_Z_2 (03-10-2014)
داداش Twitch برو تو این سایت چندتا پلیر نگاه کن ببین چی آهنگ میزارن شما همش دارین آهنگ عاشقانه معرفی میکنید خواهش میکنم آهنگ شاد معرفی میکنید.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©