درود
دوستان نظرتون درباره انجام مسابقات در ايام عيد چي هست؟
اگر اوكي بشه در هفته ٢ الي ٣ شب بازي ميكنيم...
Sent from my iPhone using Tapatalk
روزهای زوج هفته ساعت 8
روزهای فرد هفته ساعت 8
درود
دوستان نظرتون درباره انجام مسابقات در ايام عيد چي هست؟
اگر اوكي بشه در هفته ٢ الي ٣ شب بازي ميكنيم...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
+ .... +
خیلی خوب میشه ولی چند تا مشکل داره اگه اونا هم حل شه عاااااااااااالی میشه
بنده از طرف خودم و تیمم موافقت 100% اعلام می نُمایم :p!
بله منم موافقم
مشکلات رو در قسمت انتقادات بازیها حتما مطرح کنید تا با هم رفعشون کنیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینطور هم که معلومه فعلا همه موافقن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
حالا ایام نوروز رو نمیدونم ، ولی اگه موافق باشین این چند روزه قبل از عید هر روز (یا هر شب) dAb باشه !!
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
این چند شبه اصلا فرصتش برای من نیست چون همش قهوه خونه داریم قمار میکنیم این تاپیک هم خواستم بیام خونه شب بزنم فکر کردم دیر وقت میام کسی نمیرسه ببینه جواب بده با گوشی دادم...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان last online آیدی های MrSaveH و FCB رو ببینید متوجه حرفم میشید.
-----------------------------------------------------------
پ.ن: کسی از مدیران یا حتی کاربرای متخصص اعلام آمادگی نمیکنه تا مسابقات رو انجام بده که منو بدجور شاکی کرده...البته وظیفه متخصص ها نیست اما مدیران چرا اونا موظف هستند.
تا حالا غیر از پوریا کسی اسم dAb رو نیاورده حداقل پوریا بازی نمیکنه اما میاد داور میشه و این خودش کمکه...
- جبران خلیل جبران
آیا قمار کردن در قهوه خانه کار خوبیست ؟؟! :دی دوتا که بیشتر حال میده !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه حالا هرطور تصمیم گرفتین من که بیکارم اکثرا تا قبل عید...
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©