بله کاملا درسته خیلی عجله کردم ولی من آیتم هارو به اکانت دوستم ترید کردم که مشکلی نداشت و بعدش هم گفتم پس بده درجا پس داد ولی بعدش با اکانت فیک آیتم هارو گرفت...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله کاملا درسته خیلی عجله کردم ولی من آیتم هارو به اکانت دوستم ترید کردم که مشکلی نداشت و بعدش هم گفتم پس بده درجا پس داد ولی بعدش با اکانت فیک آیتم هارو گرفت...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام،
با تبریک و تهنیت سال نو به همه عزیزان
خیلی ناراحت شدم عزیزم شب پیام داده بودی الان دیدم و جواب میدم بهت،
طبق قوانین شما در 2 مرحله تایید کردی که این معامله رو قبول داری و آیتم ها رو تحویل دادی ، (در ضمن معامله با پول واقعی توسط استیم پشتیبانی نمیشه (فقط در market))
به نظر من فکر نکنم راهی برای برگشت آیتم هات وجود نداشته باشه. امید وارم اگرم راهی هست پیدا کنی و آیتم ها رو پس بگیری
MasterJoint (03-22-2014),Sharingan (03-22-2014)
امروز یک روسه ، سعی کرد منو Scam کنه
خیلی جالبه ، اول Add کرد ، بعد گفت که پول انتقال داده شده و این Trade Offer ای هست که فرستاده برای من :
متن Message :
Steam Guard:На ваш счет перечислена сумма в размере 600 RUB,она станет доступна после обмена. Для вопросов и подробностей обращаться в steam cloud (?) (?)
ترجمه انگلیسی :
Steam Guard: Your account is credited amount 600 RUB, it will be available after the exchange. For questions and details to contact the steam cloud (?) (?)
مبلغ 600 روب (واحد پول روسیه) برای شما ارسال شد ، بعد از انتقال به شما داده می شه ، اگه سوال دارید به Steam Cloud بگید .
من هم نه گذاشتم نه برداشتم ، Response رو زدم و Trade رو ریپورت کردم ، به احتمال زیاد طرف رو بنش می کنن :-)
هی روزگار امیدوارم ننش بمیره طرف :\
Youtube Junkey
MasterJoint (04-27-2014)
سلام
داداش یارو کلاهبرداره و اونی هم که نوشته با استیم صحبت کنید رو خودش نوشته تا جلب اطمینان کنه
نظر من همیشه بر اینه که ایتماتونو با key ترید کنید و بعدش روزی نیاز داشتید به خود steam بفروشید
scam chize khoobie wali bayad rorost estefade konim azash ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
اه بازم یه اسکم دیگه متاسفم برات چون سر منم اومده حتی 1% شانس برگشتنش نیست من 1 ماه خودمو اینور انور کوبیدم راهی نیست
.................................................. .........
itemaye man 280$
itemaye oon 1.3$
من تاحالا از اینکارا نکردم ولی اگه اون valve payment info درست باشه فکر کنم 110 یورو بهت میده
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
هیچی بدتر از این نیست که یکی که فکر میکنی دوستته یه سال هم باهاش رفیق باشی و بهش اعتماد کامل داشته باشی و بیاد اکانتتو که 500 دلار آیتم داریو بزنه ... 6 تا آرکانا با حدود 50 تا immortal و legendary ازم دزدید و Support هم هیچ کاری نکرد...
YOLO (07-08-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©