1 سال؟ من رفیق 3 سالم سرم کلاه گذاشت
1 سال؟ من رفیق 3 سالم سرم کلاه گذاشت
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
500 دلار ؟ ...
این دزد ها همشون روس هستن
هم نوب هستن هم دزد هم بازی بقیه رو خراب میکنن با نوب بازی هاشون
وگرنه من تا حالا پرو ندیدم آیتم دزدی کنه
میگه رفیق 3 سالش دزدیده شما میگی همشون روسنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Deadking (07-09-2015)
شما دوروز بیا تو روم ایران همه رو دزد میبینی به حدی میرسه که به کسی اعتماد نکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
================================================== ==
یه شیوه جدید دزدی هم هست تو این گیفت رفیقم گفت با یکی میای معامله میکنی بعد طرف میگه اگه میخوای من اول ایتم یا ست رو بدم باید 1-2 تا ترش ایتم بدی تا اعتماد کنم حالا رفیق ماهم میاد میده طرف هم سری ریمو میکنه و میره
یعنی اینا به ترش ایتم هم رحم نمیکنن
Deadking (07-09-2015),Lone MaMaD (07-09-2015),YOLO (07-09-2015)
همه دزد نسیتن یه سری میان دزدی میکنن کلا اعتماد رو بین همه خراب میکنن . البته از قدیم میگن مالتو سفت بچسب همسایتو درد نکنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا حالا هک شدین ؟
نه اینکه اسکم شین ، هک بشین اکانتتون رو بدزدن
من همچین اتفاقی برام افتاد
13 page ایتم خوشگل بیشتراش immortal بودن
طرف ایمیلم رو فهمید رفت تو پسورد عوض کرد و رو استیم اومد بالا همون موقعی که انلاین بودم ، هرچی پسوردمو میزدم ارور میداد اخرم هم انداختم بیرون
به استیم یه مسیچ فرستادم و براش توضیح دادم
1 روزبعدش یک اکانت نا شناس منو اد کرد از من در مورد اکانت پرسید برای اونم دوباره توضیح دادم و حدود 3 ساعت بعد یه ایمیل برام اومد
از استیم بود
اکانت رو بهم پس دادن و یک پسورد جدید براش گذاشته بودن و اینکه کسی که اکانت منو هک کرده بود این بود сука молчание
نفهمیدم دیگه چه بلایی سرش اوردن ولی بالاخره ماجرا به خوبی تموم شد
و این اخر داستان
and they live happily ever after
erebor (10-22-2017),Mohammad_ai69 (09-22-2015)
از سال 2012 تا به الان دارم بازی میکنم ایتم شاخ داشتم تا معمولی ، تا حالا هک نشدم
Four-Eyes (09-22-2015)
3 ماهه دارم دوتا 2 بازی میکنم 2 بار هک شدم 100 بار اسکم
erebor (10-22-2017)
چند وقت پیش تقریبا یک هفته به همین روش اسکم شدم 35 دلار
90 درصد اینجور اسکم ها از روسیه است (سگ شرف داره به این روسا منظورم همه اشون هست)
قبلش هم 90 دلار هم به یه روش دیگه اسکم شدم اونم روس بود (این یکی قصد کمک داشتم)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©