تو قسمت گردش حساب بانک , من اون قسمت که پول رو به ایشون پرداخت کردم رو کات کردم . مبلغ 235 تومان بود برای 49 کلید که با کارمزدی که درگاه ایشون داشت مبلغ شد 2,375,520 ریال .
تو قسمت گردش حساب بانک , من اون قسمت که پول رو به ایشون پرداخت کردم رو کات کردم . مبلغ 235 تومان بود برای 49 کلید که با کارمزدی که درگاه ایشون داشت مبلغ شد 2,375,520 ریال .
محصولات دوتا 2 با نازلترین قیمت
میگم فک کنم بن شده از تیرد چون هیچ آیتمی تو اینونتریش نداره!
معلومه دیگه تا این پست رو دیده از ترس اینکه بن بشه یه آیدی دیگه ساخته یا داشته و آیتم هارو منتقل کرده :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه من الان دیدم ایتم داشت
این شد مدرک؟؟؟ شما به درگه خودتم می تونی بریزی همین رو می نویسه
من باهاش چت کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه چیزایی میگفت که اخر خنده بود
بهش لینک اینجارو دادم گفتم بیا ثابت کن که دزد نیستی و الانم ریپورتت کردن .... اینجا جواب نداد هیچ
آیتم هاشم همرو ترید کرد که دیگه 100% مطمئن شدم کارش چیه !
1. من اصلا نفهمیدم شما چی گفتید اینجاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2. من سر پیازم تو این قضیه یا ته پیاز؟
3. مدرک و این حرفا چیه؟!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Sharingan (03-25-2014)
1- یه نفر بحث شما و ایشون رو پیش کشید ، ایشون مجبور شد جواب بده . اشتباه از اونیه که بحث رو پیش کشیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2- هیچ کجای پیاز نیستی :d
3- بالاتر گفت که توی چنل ایران درموردش بد میگن ، که گفت مدرک بدین
4- من چرا جواب دادم الان ؟ :d
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
دوست من شما چرا از این کلاهبردار هی طرفداری میکنی ؟ ! بعدشم من نیومدم اینجا پست بدم که پولم برگرده فقط خواستم تا کسای بیشتری تو دام این ... نیفتند .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب خوندم اون پست رو قضیه اوکی شد.
من تعجب کردم گفتم چه ربطی به من داره آخه
اما جدای از این حرفا یک آیتم و این چیزا بعضیا رو به چه راه هایی که نمیکشونه...وای به حال آینده چون اینا از الان اینجور چیزا بهشون مزه کرده!
arash700 (03-26-2014)
داداش من هفته ی پیش حدود 1 میلیون تومان آیتم هامو scam کردن ریپورت هم کردم ولی چه فایده؟ طرف آیدیشو عوض میکنه و بای بای
تازه شما که پول ریختی به حساب اصلا استیم قبول نمیکنه من که trade history هم دارم کاری نکردن.
موفق باشی
felarous (03-26-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©