Browser ای که استفاده میکنی چیه و چه ورژنیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Browser ای که استفاده میکنی چیه و چه ورژنیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
KingUndead_IRAN (04-05-2014)
Toggle on / off Armlet اصن وضی بود :دی
ممنون عارف جان , اگه @SinaDOTA رو میشناسی واقعا خوش به حالت :دی
موزیلا 25.1
کروم 33
اپرا 15
این ها رو استفاده میکنم
MasteR (04-05-2014)
خوب پس مسلما از نتته , isp ات چیه؟ با شیلتر شکن امتحان کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
KingUndead_IRAN (04-05-2014),MasteR (04-05-2014)
اینو بالای مرور گرت کپی کن
کد:http://download1767.mediafire.com/yg66r44f99sg/cfcz21cf8bkt5an/Dotabaz+top+plays+Episode+7+by+MasteR.mp4
KingUndead_IRAN (04-05-2014)
فایل رو چند جا اپلود کنید تا کاربرا مشکلی نداشته باشن
با تشکر
MasteR (04-05-2014)
مثل همیشه عالی =d>
فیلم طراحی صادق هم وافعا منو به وجد آورد!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من میخوام راسشتو بگم . اول از همه طرح کل دمو خوب ! منتها مثل دمو های قبلی نبود . حرکت ها زیاد قوی نبود فقط 2 تا خوب بود یکی ماله Rubick و Ember بقیه حرکات از نظر من کاری خاصی نکرند . به هر حال دسته همه درد کنه
Bravo (04-06-2014),MasteR (04-05-2014),SmallStyle (08-21-2014)
دوستان محبت کنن زمان اپلود فایل یا دمو یا .... از جاهای مختلف استفاده کنند چون توی کشور ما isp های مختلف مشکل دارن با بعضی از سرورها مثل مدیافایر ، خود منم مشکل داشتم هر کاری کردم درست نشد پس مجبور شدم انلاین تحت خود وب ببینمش .
موفق و سر بلند باشید .
MasteR (04-06-2014)
یه خورده مشغول بودم الان دمو رو دیدم
یعنی نسبت به قبلیا AweSome
بود حرکتها هم قشنگتر شده بود این نشون میده بازیکنها نسبت به قبل خیلی با فکر تر عمل میکنن
دستخوش عارف جان,آقا صادق,پوریای عزیز,مدیریت سایت و همه پلیرهایی که حرکتشون تو دمو بود
With All Respect
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©