اگر مخابراته زنگ بزن 2020 بگو پورتت رو ریست کننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر گفت چرا بگو ماه پیش هم مشکل پیش امده بود همکارتون گفت هر دفعه این جوری شد فقط زنگ بزن بگون پورت رو ریست کنید.
اگر مخابراته زنگ بزن 2020 بگو پورتت رو ریست کننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر گفت چرا بگو ماه پیش هم مشکل پیش امده بود همکارتون گفت هر دفعه این جوری شد فقط زنگ بزن بگون پورت رو ریست کنید.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-26-2016)
hiweb happenedThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای منم همین اوضاع ـه . باید صبر کنیم تا فردا ببینیم درست میشه یا نه . به زودی درست میشه .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (03-26-2016)
آره منم های وب ام الان پینگ داخل اومده رو 140 و خارج رو 300
pishva (03-26-2016)
مودم رو یه ریست کن . برای من که از ظهر درست شد . یه 1 ساعت قطع شد ولی وقتی وصل شد درست شد . اگه هم فایده نداشت زنگ بزن به پشتیبانی اسم شهرتو بگو بپرس کی مشکلو رفع میکنن . پشتیبانی های وب پاسخگو خواهد بود . ( های وب بیا یه پورسانتی به من بده )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Mohammad_ai69 (07-31-2016)
سلام من یه سوال داشتم من تو دوتا 2 پینگ به سرور اروپای شرقی بین 100 و 130 هست ولی وقتی میرم تو بازی میرم توش یکم بازی میکنم بعد میبینیم لگ میشه alt tab میکنم میام بیرون میبینیم قبلا که گذاشته بودم پینگ بگیره اولاش خوب بود ولی یکم که تو دوتا 2 پلی کرده بودم از هر تقریبا 6 پینگ یکی تایم اوت میده و در اون هنگام که پینگ میگرفت و من alt tab بودم دوتا 2 رو بستم و دیدم دیگه تایم اوت نداد توی cmd
لطفا کمکم کنید نمیشه بازی کرد
اینترنت من 128 نامحدود مخابرات هست
مشخصات سیستم :
Nvidia 2gb gtx titan gigabyte
Ram 8GB
Cpu core i3
به خاطر سرعت پایین نت ، تو تیم فایت ها قادر به دریافت و ارسال اطلاعات با سرعت لازم نیست . حداقل به 512 ارتقا بده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (07-31-2016)
در صحبت دوست عزیزمون که راهنمایی کردن اینم اضاف کنم تنظیمات network توی دوتا 2 هم روی low تنظیم کنید تاثیر خوبی داره
IR_Prince (08-01-2016)
سلام دوستان من rate رو 20000 کردم یعنی کم کردم و همینطور updaterate و cmdrate رو 20 کردم و تو درگیری ها دیگه هنگ نمیکنه فقط یکم لگ میده که قابل تحمله سوالم اینه بازم کم کنم بهتر میشه؟
دوستان استیم مشکل پیدا کرده؟ اصلا کانکت نمیشه
نه استیم الان (ساعت 8:52 شب) سالم هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©