من هم قبلا ها پینگم تو cmd 250 بود لگ داشتم ،زنگ زدم 2020 یه dns ست کرد پینگم شده 106 نه لگ نه دیلی شما هم این کار رو بکنید. تو سرور اروپا غربی پینگم 120 تا 180 توی بازی
من هم قبلا ها پینگم تو cmd 250 بود لگ داشتم ،زنگ زدم 2020 یه dns ست کرد پینگم شده 106 نه لگ نه دیلی شما هم این کار رو بکنید. تو سرور اروپا غربی پینگم 120 تا 180 توی بازی
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ساعت 9شب، من با این پینگ 4.2.2.4 که عکسش پایینه توی USE بازی کردم و هیچ مشکلی نبود.
البته پینگه توی بازی از پینگ 4.2.2.4 بیشتر بود حدود 210+، ولی خوب مثل همیشه خوب بود.
اینم اضافه کنم که اول بازی یکی مشکل داشت 4-5 دقیقه منتظر شدیم Rec کنه، 5-6 دقیقه اول بازی هم همه پلیر ها یخورده مشکل لگ داشتن ولی بعدش خود به خود به حالت عادی برگشت.
ویرایش توسط Viper : 05-02-2014 در ساعت 08:11 PM
4.2.2.4 هیچ ربطی به سرور های دوتا 2 نداره
گفتم دیگه تو بازی پینگم +210 بود. این یعنی همون پینگ من نسبت به سرور امریکای شرقیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون 4.2.2.4 هم درواقع داره وضعیت کلیه نت من رو نشون میده....
2020 چی هست؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زمانی که dc میشد حتی توی تماشا کردن هم ارور نتورک میده اما ساعت 5 درست شد ، یا فیکس شده یا ساعت های خواصی میشه بازی کرد ، چون دیشبم تا ساعت 12:30 درست بود بعدش خراب شد تا ساعت 5 بعد از ظهر ، واسه من که اینجوری بود دوباره میرم بازی تست میکنم
پشتیبانی اینترنت مخابراتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.................................................. ...............................................
برای پیدا کردن بهترین dns میتونید از نرم افزارم استفاده کنید برنامه DNSBench براتون پیدا میکنه
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 05-02-2014 در ساعت 08:54 PM
AmirMahmood (05-02-2014)
یعنی خودمون هم میتونیم ست کنیم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این همه تایم اوت داری خوب نیستاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من رو ببینی چی میگی :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مخابرات
خیلی وقته اینطوریه
سرعت دانلود هم که اگه حالش خوب باشه تا 50 میره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©