naga magnus اولتی قوی
این هیروها هرکدومشون با دیگری میتونه اولتیمیتشون مچ باشه : nagasiren - earth shaker - enigma - magnus - sven - jakiro - tidehunter ... کلا کسانی که لول aoe دارن با هم مچن والسلام
naga magnus اولتی قوی
این هیروها هرکدومشون با دیگری میتونه اولتیمیتشون مچ باشه : nagasiren - earth shaker - enigma - magnus - sven - jakiro - tidehunter ... کلا کسانی که لول aoe دارن با هم مچن والسلام
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
SHARK (04-15-2014)
Mirana + Pudge = Arrow + Hook
Bane + Pudge = 3 + Hook
Blood Seeker + Pudge = Rapture + Hook
.
.
.
SHARK (04-15-2014)
بحث سر کل بازیه نه لاین
تاپیک رو بخونید .....
SHARK (04-15-2014)
اتفاقا از تاپیک مشخص نیست که کل بازیِ یا لاین...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
SHARK (04-15-2014)
من معمولا عادت دارم این پیک هارو مینویسم یا انقدر یادآوری میکنم تا حفظ بشم! 2 نمونه مثال میزنم برای لاین 3 تایی:
Shadow Demon, Mirana, Dazzle
Enigma, AA, Clinkz
خودتون دیگه Follow up رو متوجه میشید...بیشتر نمیگم که استراتژی های توی CM مشخص نشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (04-16-2014),SHARK (04-17-2014)
یکی از باحالترین match ها Huskar با Omniknight هستش omni یه Repel میندازه رو هوسکار موقع 6 کردن و آتیش زدن جونش کم نمیشه هم یه BKB مفته دیگه !
بنظر من بهترین match و combo مال هیرو های :
Earth shaker - Enigma -Kunkka -Tide hunter -Sven
ban ba ursa bara man javab dade alie
ب نظر من فانتوم اسسین یه هیرو کامله و راحت با خیلیها مچه، مخصوصا با استانرها!
[/b]
سلام ، اگه میشه بگید که چجوری ریپلی هارو سیو کنیم و چجوری ریپلی های سیو شده رو اجرا کنیم.
من دست پیش یک بازی استثنایی کردم ، چحوری میتونم مچ آیدیشو پیدا کنم؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©