هه هه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محترمانه یه چیزی گفتن که ردت کنن تو هم باورت شد ها !
به قول Legendary ، زورشون زیاده نمیخوان درست کنن اینترنتو شما حرفی داری ؟
اقا یعنی چی اعصاب اضافی که نداریم اینطوری میشه دوتا بعدشم cs go هم همینطوریه
cs go سرور ایرانی بری اینطوری نیست دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن الان به همه پیشنهاد میکنم جای دوتا 2 که الان اوضاعش داغونه برن دوتا 1 بازی کنن! کاری که من امشب کردم! تا ببینیم تکلیف این نت و اینا چی میشه...
من تیکت دادم استیم و گفتم کل ایرانیا اینطورین احتمالا فردا جواب میدن
هار هارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیزم من با حرفه اونا کاری ندارم طبق چیزی که دیروز از نت خودم گفتم , گفتم شاید 3 شنبه اکی شه . اونا کلا کارشون رد کردن توقع داری چیزی میگنم به بنده راست بگن ؟
دوستان خیلی دارین خودتون رو اذیت میکنین توی جایی که همه ما زندگی میکنیم مشکلات اینجوری شاید با زمان درست بشه وگرنه کاری از دست ما بر نمیاد پس فعلا خودتون رو با چیزای دیگه ای سرگرم کنید . یا مثلا توی همین سایت مقاله ای یا اموزشی در مورد هیرو مورد علاقه خودتون بنویسید یا در موردش بحث کنید ، بهتره تا الکی بشینید اعصاب خودتون رو خورد کنین چون چیزی گیرتون نمیاد ، متاسفانه کسی به حرف گیمرها اهمیت نمیده پس نمیتونیم کاری کنیم ، بیشترین اعصبانیت برای من این بود که وقتی زنگ میزنی پشتیبانی میگه هیچ مشکلی نیست و شما برو توی کنترل پنل .................
AmirMahmood (05-05-2014),A_W_Z_2 (05-05-2014),Milad._.R (05-05-2014)
از این فرصت به دست اومده استفاده کنید و اعتیاد خودتون به دوتا 2 رو ترک کنید :d
UnHoLy666 (05-05-2014)
داداش سخته این روم ایرانم که شده فحش کده کلا همه رو میبرن زیر فحشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©