یکی از ایرانی ها لولش رو کرده 1200 با بقیه دوستاش که لول بالا هستن میره مچ هر بازی حدود 8 تا 12 لول میگیره!!!! تازه به بقیه که توی تیم مقابل هستند هم یه حالی میده:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از ایرانی ها لولش رو کرده 1200 با بقیه دوستاش که لول بالا هستن میره مچ هر بازی حدود 8 تا 12 لول میگیره!!!! تازه به بقیه که توی تیم مقابل هستند هم یه حالی میده:dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Reza Y (05-31-2014)
من خودم 2 سال و نیم هست میام دوتا 2 اما در عوض یک آیدی لول 100 ندارم اما کار نمیشه بگی نکرده باشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لول آپ کردنش به درد همون پوینت تو بازی میخوره و از نظر من بیهوده هست اما خب طبیعتا هر کسی اختیار خودش رو داره...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
متاسف اما bullsh*t
دقیقا با نظر محمد موافقم که ایتم رو جداگانه بخریم ، خوبی book پارسال این بود که بانسش جداگانه میشد گرفت ، حالا بهترین گزینه مپ که اضاف میشه برای کسانی که بوک دارن که همون روز اول هم بوک رو به همین خاطر گرفتم و بانسش که جدا نبود
چطور هنوز 100 نشدید!!!!؟؟؟؟ من دیر تر از شما شروع کردم ولی 172 هستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کم بازی میکنید یا lp بودید؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
چون آیدی زیاد دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر آیدی به خاطر بازی کردن با یکسری از بچه ها اونم رفاقتی به وضعیتی میرسید که یارات توی تیم برای Spectre میرفتن Madness میبستن!
2 تا آیدی مثلا MrSaveH با FCB سر اینکه واحد پولیشون فرق داره ساخته شدن یکی پوند و اون یکی دلار بقیه هم به خاطر گیم بوده...که اونام 2 تا بیشتر نیستن
ATER (06-01-2014)
خدا بیشترش کنه محمد خان ، وضعیت خوب باشه اینم داره پوند و دلار :d
اینا به خاطر یکسری سیاست ها ایجاد شدن که یکسریش رو در گذشته همه دیدن و اون هم پایین تر بودن قیمت شاپ ما از همه جا بود نه سود کم میگرفتیم نه ضرر میدادیم اما قیمت در پایین ترین وضعیت بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا تو یکی از تاپیک های اینجام یک اسکرین گرفتم از آمار فروش ZGamers دیگه خودتون بیشتر در جریان هستید...حیف که عاشق شدیم وگرنه الان سایت پابرجا بود
من وااله لول 230 هستم دوتا با لول نیست الان دیگه با اممار هستش .
بوکمم لول 51 هست همشو الکی بدست اوردم از این ور اونور نصفشو از خوده بوک گرفتم
من که اگه بخوام همین الان میتونم حدود 400-500 لول با 2400 پوینت شارژ کنم ولی به نظرم بیهودست . نهایتش اینه که یه دونه از ایمورتالاشو دوس داشته باشم که به حای لول آپ کردن میرم خودشو میگیرم
الان هم لول 5 ام
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©