تبریک میگم Goal 17 همین 5 دقیقه پیش باز شد
در آینده که نظرسنجی رو باز کردن به SF رای بدید...
تبریک میگم Goal 17 همین 5 دقیقه پیش باز شد
در آینده که نظرسنجی رو باز کردن به SF رای بدید...
ATER (06-01-2014)
منم دارم شوخی میکنم ، کاش میشد تعطیلش نمیکردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم اشتباه کردم سال 2009-2010 steam wallet رو فعال و شارژ نکردم چقدر ارزون بود خوابشم نمیدیدم اینقدر گرون شه
Model rework Vote و Voice Vote و Daiy hero challenge اضافه شدند.(با یه اپدیت 28.9 MB ، احتمالا چیزای دیگه ای هم تو اپدیت باشه ولی اینا به بوک اضافه شدند)
یه نکته جالب اینه که مدل sf تو رای گیری Model rework نیست، از چند نفر پرسیدم میگن از خیلی وقت پیش داشتن رو مدلش کار انجام میدادن و مدل جدیدش تقریبا امادس... به هر حال یادتون نره به هیرو هایی مثل Wraith King, Zeus , Viper , Slardar که وضعشون خیلی خرابه رای بدید.
wraith king هم تو رای گیری نبود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان یه سوال : یکی مثل من که اون 10 تا هیرو رو کامل کرده ( بازی باهاشونو ) و 300 تا پوینت رو گرفته میتونه reroll کنه تا 300 تا بگیره ؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
HOLY F*CKThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من ساعت 2 صبح رفتم رای دادم چشم ندید !!! زدم i.o
دادا زحمت کشیدی تو مورد اول مارو ضایع کردی جواب سوال دومم هم میدادی دیگه
با اجازه
اگر که تبلیغ نمیدونید
تحلیل آپدیت دوتا ۲ در ۱۳ خرداد [ ۶٫۸۱b منتشر شد ]
Sharingan (06-03-2014)
دوستان سلام . بدبخت شدم رفت !!!
الآن بعد از اینکه بازیم تموم شد و لول آپ شدم دوتا یه آیتم بهم داد و بعد اینکه رفتم تو inventory دیدم همه ی ایتم هام پریده !!!
جالب اینجاست که fuetured آیتم ها ( اونایی که تو پروفایل میزاریم ) سر جاشونن !!! حتی ستی که واسه پاج خریدم تو پروفایلم هست ولی تو inventory نیست !!!
دوستان خوهشا راهنمایی کنین دارم سکته میزنم
نترس درست میشه برا منم اینجوری شده قبلا.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
javad772 (06-05-2014)
دوستانی که book ti4 رو لول 200 کردن
جریان اینکه نوشته در لول 199 ، ست immortal میده چیه ؟
WardeN (07-16-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©