من سرچ کردم ، کسی تا به حال سِت ایمورتالی نگرفته و اون نوشته داخل بوک هم یه اشتباه نوشتاری ( visual bug ) بوده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من سرچ کردم ، کسی تا به حال سِت ایمورتالی نگرفته و اون نوشته داخل بوک هم یه اشتباه نوشتاری ( visual bug ) بوده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Mohammad_ai69 (07-16-2014)
سلام دوستان من خیلی وقت نیست شروع کردم دوتا دو رو لطفا یه مقدار سطحی تر توضیح بدید چطور از کتاب باید استفاده کنم و لولشو بالا ببرم...کتاب رو دارم ولی تو پروفایلم جفتش زده لول 0 ..
در ضمن خوتستم ببینم چطوری باید بفهمم چلنجم چیه برای کتاب ممنون
کتاب رو باید بخرید.وقتی lvl 0 هست یعنی ندارینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Lone Star (06-07-2015)
سلام
ست Knight of the Burning Scale رو چجوری میشه خرید ؟
.I am a beacon of knowledge blazing out across a black sea of ignoranceReal Legends Never Die
grand wizard (06-12-2015)
سلام دوست عزیز الان برام زده کتاب لول یک ...پس یعنی دارمش؟ چطوری باید چلنج هامو بفهمم چیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این یک bug هست.حتما باید book رو بخرید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا وقتي كتابو نخريد كتابو نداريدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم نوشته lvl يك احتمالا باگه
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.I am a beacon of knowledge blazing out across a black sea of ignoranceReal Legends Never Die
فروشنده سراغ دارم.پیام خصوصی میکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©