اون باگ رو من امتحان کردم کار نمیکنه دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون باگ رو من امتحان کردم کار نمیکنه دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
معمولا برای جانگل به نظرم 1 رو اپ نمیکنن اصلا
2-3
با تشکر. همونطور که توضیح دادم ، برای استفاده از اسکیل 1 توی جنگل ، باید جنگلی ها رو stack کرد. اسکیل 3 رو وقتی روش تمرکز میکنن که میخوان ancient ها رو بزنن( در Radient سمت چپ Rune بالا و در dire سمت راست Rune پایین).چون از همون اول نمیشه سر ancientها رفت( هم دمیج بالا و هم HP بالا دارن)، پس باید جنگلی های معمولی رو بکشیم که با یک اسکیل 1 همشون میمیرن. البته توی همه ی آموزش هایی که توی سایتای خارجی دیدم، توی جنگل تمرکزشون روی اسکیل 2 و 3 بود ولی من با این روشی که خودم پیشنهاد دادم میرم و خیلی خوب جواب میده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Meepwned!
راستی یادم رفت بگم.از دوستم Sepehr_R تشکر میکنم که باعث شد این آموزش رو بنویسم . راستش نمیخواستم اما چون چند بار بهم گفت، نوشتم تا هم خودش استفاده کنه،
هم کسایی که میخوان این هیرو رو یاد بگیرن
Thank you
Meepwned!
دمت گرم سینا بابت اموزش...واقعا زحمت کشیدی خسته نباشی
Darktoheaven (05-21-2014),Sharingan (05-20-2014)
به نظر من اگه قراره با 1st اسکیلش بازی کنیم بهتره اوایل بازی باشه چون باهاش راحت میشه هیروهای fragile رو 1 Shot کرد
مایه کارش هم یه soul ring که همش اسپم کنی این اسکیل رو
mrc4ever (05-20-2014)
خوب هست فقط اسکیل گیری برای جنگل اشتباه هست 3-2-2-3-ulti-2-و ....
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دلیل اینکه بعضیا یه بار یا 2بار 2شو میگیرن بعد 3و1 شو پر میکنن اینه که میرن با 1ش کرپای یه کمپو استک میکنن.
evilkingofdark (05-22-2014),mrc4ever (05-22-2014)
داداش بابت اموزش ممنون
فقط یه سوال ایتمی هم هست که مثلا وقتی 3 یا 4 نفر افتادن روت بتونی بزنیشون؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©