پایینیو بخونین
اینو حدود یک ماه پیش گذاشتم
عوضش کردم
پایینیو بخونین
اینو حدود یک ماه پیش گذاشتم
عوضش کردم
ویرایش توسط samdeloges : 02-01-2016 در ساعت 08:03 PM
pishva (02-24-2016)
تغییر آقانیم برای این هیرو
Legion commander's scepter now makes you & your target immune to all damage unless the source is between the duel participants
legion commander's scepter duration is now 4.75/5.5/6.25
توجه کنید که آقانیم تنها دمیج را خنثی میکند ولی استان و هگز جواب میدهد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
سلام...
آموزشتون خیلی عالی و کامل بود :d
هیروی مورد علاقم همین ال سی جونه ^_^
فقط چنتا نکته من بگم برم
در کل آقانیم برای این هیرو فکر میکنم آیتم اشتباهی باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نیاز چندانه بهش نیست...
چون هم دمیج سنگینی دارید ، هم با اتک خوردن لایف استیل میکنید و زودتر میکشید طرفتون رو...
نکته کنکوری : توی آموزش نوشته شده بود بسته به شرایط بلینک رو ببندند..
ولی من فکر میکنم یکی از اصلی ترین آیتم ها دگره ینی وقتی که دشمنا شما رو میبینن یا در میرن یا همشون جمع میشن میریزن سرتون و غافل گیرتون میکنن شما هم وقتی که گیر میفتید میتونم بگم عن میشید -__- یه دگر خیلی لازمه...
نکته نکوری 2 ! : بسته به شرایط میتونید خونی و مانکی هم برای دمیج زیاد و زود کشتن هیرو های گوشت و ساپورت حریف توی دوئل استفاده کنید
نکته کنکوری 3 ! :اگه نتونین تا اواسط بازی از دوئلتون اتکر بگیرید تقریبا جلوی همه هیروها به معنای واقعی عن میشید !!!
چون اتکر کمکتون میکنه که هم راحت تر فارم کنید ، هم توی دوئل های بعدی راحت تر بزنید حریف رو
و چونکه اگه اتکر نگیرید نه میتونید تانک ها رو بزنید ، نه رنجر ها رو ، نه دمیجر های حریف رو
و اونجا خیلی به سطوح میاید که جلوتون یه هارد کری باشه (مثل لایف ، آنتی میج ، مدوسا ، فانتوم ساسین و.... :d ) و اون موقست که اگه لفت بدید از بازی به نفعتونه :d
خب همینا فعلا به ذهنم میرسه ، پیروز و موید باشید
pishva (02-24-2016)
سلام ببخشید یک سوال چرا نباید برای legion commander vanguard گرفت آیا بدردش نمیخوره؟
pishva (02-28-2016)
خیر بدردش نمیخوره..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-28-2016)
این هیرو فوق العادس واقعا عشق منه عاشقشم
فک نکنم دشمنی داشته باشه چون هیرویی نیس ک 1vs 1 بزنتش مگ این ک 5 تاشون بریزن رو سرت چهار پنج تا هم stun بشی اون وقت شاید بمیری
اگرم هیروی رو مخی مثل pa یا ck جلتون بود با یه blaid mail کارشونو تموم کنید
یکی از محدود هیرو هایی هس ک anti mage رو گیر میندازه و میترکونتش
pishva (03-06-2016)
جدیدا (و معمولا) برای 2 صورت هیرو vanguard میگیرن : یکی هیروهای تانک که با وجود ونگارد تانک تر هم میشن و میتونن راحت توی درگیری برن . یکی هیروهایی که خیلی ضعیفن و به اصطلاح گوشتن مخصوصا اوایل بازی . هیروی Legion به نظرم جزو هیچ کدوم نیست (گرچند شاید آخر بازی بسته به آیتم هایی که میگیره مثل assualt cuiras تا حدودی تانک بشه) ولی مثلا هیروی spectre اول بازی خیلی گوشته و راحت اذیت میشه ، ونگارد خیلی بدردش میخوره و به نظرم قبل از آیتم های بعدی و اصلیش باید براش اینو بگیرین که جون داشته باشه و من این آیتم رو برای spectre ضروری میدونم و همیشه میگیرم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک استثنا هم داره که کلا هیروهای range این آیتم رو نمیگیرن (خواه گوشت باشن خواه نباشن) چون با وجود هزینه اش تاثیر خیلی کمی داره (فقط برای هیروهای range اینطوره ) و خیلی وقت پیش یادمه توی دوتا1 برای هیروهای range اینو میگرفتن که دقیقا یادم نیست شاید اون موقع تاثیرش بیشتر بود ! ولی فعلا و توی آپدیت های فعلی خیر تاثیر زیادی نداره .
"I'm the beast of bedtime tales."
pishva (03-06-2016)
من تا زماني كه يادمه تو دوتا ١ واسه همه vangaurd ميبستن *
الان به جز bristle و axe و cent نديدم براي كسي ببندن
رو spectre هم به نظر من جايگزين هاي خيلي بهتري هست
همين آيتم بندي جديدي كه badman مد كرده عاليه به نظم يه بار تست كنين حتمن
Team Secret
pishva (03-06-2016)
هومن جان میشه آیتم بندی که بدمن مد کرده رو بگید؟ مرسی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-06-2016)
اول بازي :
Phase Boots
Drum of Endurance
Magic Wand
Urn of Shadows
بعد اينها :
Manta Style
Diffusal Blade
Butterfly
تا اينجا جزو مشتركات هست اما بعد اين آيتم ها متناسب با بازي آيتم ميبندن كه معمولن من ديدم كه
Heart of Tarrasque
بستن
برخي موارد از بازي كه جلو بودن Divine Rapier هم بستن
ديگه ته ته بازي هم يه Refresher Orb هم دارن
اين 3 تا هم ديده شدن :
Daedalus
Eye of Skadi
Black King Bar
برخي بازيكنا مثل Loda و Mushi پايبند به اصولن
بعد اون آيتم هاي اوليه Radiance ميرن و بعدش اين روندو ميرن تا ته كه من به شخصه قبول ندارم چون با اين آيتم گيري كه گفتم خدمتتون خيلي راحت ميشه هم فارم كرد و هم كيل گرفت اول بازي
Team Secret
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©