This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باشه شما راس میگی
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باشه شما راس میگی
خوب چرا قهر میکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میخای ایدی بده امتحان میکنیم دیگه؟
id استیمم هس خاسی اد کن امتحان کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که وقتی از اول میرم جنگل لول ۳ و ۲ رو میگیرم فقط.اینجوری حتی تانگو هم نیاز ندارین.زود میتونین بوت رو بیارید و سریع تر فارم بعد لول ۶ یه جوین میدین کیل میگیرین بعدش هم که دیگه مشخصه
زمان نوشتن آموزش، آيتم آيرون تالون نيومده بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
آموزش خیلی قدیمیه ، آموزش جدیدش نیازه
الان دیگه میولنیر و اسولت نمیرن :/ ددالوس نمیرن اصن
الان یدونه شدو بلید/بلینک دگر میگیرن بعد یدونه آرملت/بلیدمیل نهایتشم یه ولادمیر/دزولیتور و با تلنت لول 25 ـش دمیج دوئل تخیّلی چندهزارتایی میزنن و جی جی
من خودم كريت ميرفتم تا قبل شروع مهر خيلي هم جواب ميدادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب اون بيلد قديميه اينم صرفا ميشه بهش اضافه كرد ولي تا يادمه آرملتو شدوبليد يا دگر براش ميرفتن
پتك برقي هم جز آيتم هايي كه خود بازي پيشنهاد كرده آرمورشم وحشتناك پايينه التيميت گارد روت باشه نصف ميشي ازالت هم اگه كسي نره ممكنه نياز بشه
از طرفي من ياد ندارم گفته باشم برا لژيون ولادمير رفتم رفيقام مسخرم نكنن خودش لايف استيلش بالاس وقتي ساپ ميتونه ولاد بره بهتره براش ساتان بريد اتفاقا ولادمير بيلد قديميه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
آموزش خوبی بود فقط آیتم basher که میگی براش خوبه اصلا اینطور نیس بلکه بستن بشر برای این هیرو دیوانگیه .
چون این هیرو یه هیروییه که باید دمیج بخوره و اگه بشر رو واسش ببندی هیروی دشمن رو استان میکنه و نمیزاره که هیروی دشمن دمیج وارد کنه و در نتیجه لول ۳ لزیون که موقع دمیج خوردن هیرو بهش هیل میده دیگه بدرد نمیخور هاو لژون زود میمیره.
سلام
عزیزم الانو نمیدونم ولی قبلنا این هیرو با بشر و اتک اسید خوب به یه لولو تبدیل میشد ... به هر حال این هم به نوع خود یک بیلد خاص بود (دیوانگی نیست ) ...
مطلقا همیشه نیاز نیست لجیون بپره وسط و دمیج بخوره و هیل شه تا بگن خوب بازی کرد !
Evil Geniuses
alia76972 (02-14-2020)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©