خوب شاید مشکل از ماست که هیجان بازی رو به یه تیم فایت قشنگ میبینیم ... بازی آخر همش هم پوش نبود کیل زیاد داشت فقط زود تموم شد که اونم به خاطر بازی خیلی خوب Newbee بود.
BenyKhan (07-22-2014),Mohammad_ai69 (07-22-2014)
حاجی ! مردم از خنده :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این امضات خیلی باحاله !
تبریک میگم به طرفدارای Newbee
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
newbee نمیشه گفت خیلی خوب بازی کرد ....... vg اگه pick های بهتری داشت می برد مثل همون دست اول ولی 3 دست بعدی فقط به pick های newbee باختن و pick هاشون خیلی تکراری بود و هماهنگی لازم رو نداشت....... vg هم 2دست آخر همش گنک میشدن و سر همین سریع gg دادن ..... newbee بازی رو با فکرش و همکاری تیمی برد ..... به نظر من واقعا حق EG بود که فینال بیاد ..... اگه Fear بود میتونست تا فینال ببره تیمو یا شاید قهرمان کنه !!! EG برای اینترنشناله بعدی حتما باید تغییراتی رو ایجاد کنه که بتونه بهتر عمل کنه ..... vg هم که با این بازی که تو فینال داشت فکر نکنم اینترنشناله بعدی اصن مقام بیاره ..... در مورد تیم های دیگه هیچ حرفی ندارم و میگم واقعا گند زدن (navi-aliance-ig......) مخصوصا Aliance که همه فکر میکرد قهرمان میشه ولی همون اول تر زد ......
newbee خوب بازی نکرد . فقط و فقط vg گند زد !
بازی سوم و آخر خیلی بد بازی کردن . خیلی زیاد Agressive میشدن در حالی که 2 تا ساپورت full foramer داشت newbee . تک تک کل مپ رو تحت کنترل گرفتن . جوری که دیگه هیچ جایی برای vg امن نبود . لاین آپشون هم اصلا خوب نبود . مخصوصا بازی آخر که افتضاح به تمام معنا بود . . .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
خوب اینترنشنال امسال هم تموم شد و در فینال هم خبری از بازی های 50 دقیقه ایه سنگین با هیرو های هارد کری و پر از تیم فایت نبود ،
بیشتر بازی ها تکراری به نظر میومدن ، ترکیبی از هیرو های Doom ، Alch ، Es ، Morph ، Mirana ، Ember ، Void ، Razor ، Ss ، Np ، Puck ، Rubick ، Sky ، Bat ، Aa و Invoker رو میشد توی همه ی بازی ها دید ،
تیم هایی که پیک های جالب و جدید میکردن حرفی برای گفتن نداشتن ( مثلا Navi که یه بازی Silencer رو به عنوان کری برداشت و تو اون بازی شکست خورد ) و کلید برنده شدن هر بازی در یک کلمه خلاصه میشد : " پوش " و البته بازی تیمی بهتر ،
و همین نکته باعث شد خیلی از پیش بینی های ما درست از آب در نیاد و تیم هایی که روی کاغذ بسیار قدرتمند به نظر میرسیدن شکست بخورن ، فکر میکنم بعد از این شاهد تغییراتی در بازی برای بالانس کردن بعضی از هیرو ها باشیم تا به جذابیت بازی اضافه بشه ،
اما در آخر همه این مشکلات چیزی از ارزش های Newbee کم نمیکنه ، تیمی که Aegis of Champions رو بالای سر برد و نامش در تاریخ بازی های رایانه ای به ثبت رسید !
ویرایش توسط WardeN : 07-22-2014 در ساعت 01:27 AM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
MasterJoint (07-22-2014),Mohammad_ai69 (07-22-2014)
از نظر من خيلي هم بد نبود فكر كنم تنها دليل زود تموم شدن گيم ها فقط عالي بودن newbee بود واقعا عالي بودن و جايه هيچ حرفي نذاشتن vg هم كه در حد ti نبود فكر كنم اگه egميومد با هر تيم ديگه اي فينال جذاب تو ميشد
Sent from my iPhone using Tapatalk
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
اشتباه گفتی بازی فقط پوش نبود فقط 3 تا چیز کرونوس void و ullti doom و پوش البته توی sup ها sky و SS ریاد نقش داشتن
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ti5 باید خیلی قشنگتر باشه چون احتمالا نسل جدید میاد به ti5 و فکر کنم تا اون موقع اروپایی ها یه فکر اساسی برای چینی ها کردن.
و SS [/QUOTE]
من نفهمیدم ss مخفف چه هیرویه؟؟؟؟
من نفهمیدم ss مخفف چه هیرویه؟؟؟؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©