امکان نداره لایف بتونه pa رو بزنه , یا آیتماش بیشتر بود یا شما برای اون بازه ی زمانی آیتمه درست نرفتی , اگه آیتمه جفت هیرو ها رو بگی خیلی خوب میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امکان نداره لایف بتونه pa رو بزنه , یا آیتماش بیشتر بود یا شما برای اون بازه ی زمانی آیتمه درست نرفتی , اگه آیتمه جفت هیرو ها رو بگی خیلی خوب میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Darktoheaven (06-20-2014)
من حرفم رو از روی تجربه دارم میگم همیشه که نه ولی وقتایی که نایکس پرو باشه راحت با انتی ازش میخورم خودمم زیاد انتی بازی میکنم ولی اصولا انتی بخاطر اینکه هیرو های اینتلیجنس رو خوب میزنه پس تو درگیری با یک بلینک جفت ساپورت های تیم مقابل کارشون تمومه و البته بخاطر مکانیزم فرار و صرفه جویی از زمان خوبش در فارم هم پیک میشه ولی بازم میگم جلو lone druid م کم میاره.
میتونید خودتون متحان کنید در رابطه با ارمور هم نایکس هم desolator میره هم assault پس دیگه مشکل ارمور پیدا نمیکنه.
ویرایش توسط Darktoheaven : 06-20-2014 در ساعت 02:24 PM
Four-Eyes (06-20-2014)
خوب Assault + Desol روی هم 12 تا آرمور منفی میده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این در حالیه که آنتی بدون هیچ آیتمی تو لول 25 فکر کنم 14 تا آرمور داره.
که اگه براش آیتم های معمولش رو هم بگیریم میشه چیزی حدود 23 تا آرمور که اگه از اون 12 تا آرمور منفی کم شه 11 تا آرموره اضافه داره.
و 11 تا آرمور هم فیزیکال دمیج رو حدود 40 % کاهش میده.
------------------------------
برای همین میگم LS تو لیت گیم جلو کری های اگیل مشکل داره.
Terrorblade لول 25 بدونه هیچ آیتمی 27 تا آرمور داره :دی
Darktoheaven (06-20-2014)
به نظر من نباید توی دوتا هیچ وقت گفت چون بازی بالانس هست. نمیشه گفت AM هیچ وقت نمیتونه PA رو بکشه یا اصلا چیز دیگه مثلا:
نمونه بارزش بازی Arteezy با Io تو Top watch که Miranaی Merlini رو Rape کرد و تو اون بازی Beyond Godlike گرفت!
یا مثلا Miranaی SingSing رفت SF همین S4 رو Rape کرد و 15 بار کشتش! اینم تو Top watch بود.
اسکیل(مهارت)،آیتم و تیم 3 عنصری هستند که باعث میشن یک هیروی ضعیف یک هیروی قوی رو بکشه و اصل حال دوتا به این هست وگرنه برعکسِ این قضیه که یک چیز طبیعی هست.
هر بحثی هم خواستید بکنید بازی رو 5ب5 در نظر بگیرید و نگید اگر طرف Pro باشه این میشه اون میشه چرا که اون Pro توی ذهن شما با Pro توی ذهن من و دیگری فرق داره...یا در بازی 1v1 کار به اونجاها نمیرسه که دو هیرو Full Item بشند.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Darktoheaven (06-20-2014),M.Lo4DinG (06-20-2014)
فکر نکنم هیچ هیرویی بجز فانتوم لنسر اخر بازی حریفش شه ( که اونم خرجش یه ارث شیکره ) شاید ck و تروربلید و ترول هم بتونن یه کاری کنن که اونا هم اگه انتی اول بپره کنارشون ابیسال بزنه دیگه مانایی براشون نمیمونه که بخوان کاری کنن !
تست شد انتی حتی مدوسا رو هم میزد، شیلد مدوسا کمک میکرد زودتر ماناش خالی شه
کلا هیرویی هست که هم راحت فارم میکنه هم راحت پوش میده و خیلی سخت هم میشه کانترش کرد، باید از پا گرفتنش واقعا ترسید
در ضمن فانتوم اساسین هم فکر نکنم حریف انتی شه
ویرایش توسط Deadking : 08-23-2015 در ساعت 03:47 PM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا تنها حریف آنتی PA هست ..... من هر دفعه که جلوم AM فول فارم بوده ( من فارمم هم کمتر بوده ) تونستم تکی به f ببرمش ......... این خوبه باز من AM رو خیلی تیم فایتا شده با triple یا ultra یا rampage زدم
تو کلیپ زیر طرف برای آنتی آیتم های اشتباه خریده بود و از التیمتش هم استفاده نمیکرد ولی باز فانتوم جونش دراومد تا آنتی رو زد ( جونش 100 میشد تا آنتی میمرد )
https://www.youtube.com/watch?v=cU0FPCIEJp8
حالا اگه کسی خواست بگه فول به فول تست کنیم من آنتی میشم
+
به نظر منم am میزنه pa رو هر تیمی تا میبینه طرف pa داره کری ها سریع mkb میگیرن (چه برسه full item)
اما am با اینکه بسیار بسیار قویه late
اما به شدت فارم میخواد تا به اونجا برسه hp کمی هم داره اول بازی خیلی کار سخیه فارم خوب با am
ویرایش توسط The Viper : 08-23-2015 در ساعت 06:26 PM
Deadking (08-23-2015)
اینجوری که توی اکثر بازی ها دیدم ، AM هیل HP کمی داره و بعضا 1 کریتیال از PA میخوره و حتی اگر HOT هم بیاره نمیتونه جلوی PA وایسه ، مگر اینکه AM آیتم Butterfly داشته باشه و pa آیتم MKB نداشته باشه و چون PA هم زیاد به مانا نیاز نداره (مثل هیروهای Nuker یا بعضی هیروهای دیگه) معمولا جلوی am هیرو PA پیک می دن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
AM آیتم Manta هم بگیره ، خوراکش آیتم اصلی pa یعنی battlefury هست ....
از همه ی اینا بگذریم pa با توجه به مانوری که توی فایت ها و گنک ها داره سریع رشد می کنه در حالی که am تا دقیقه ی 20 بازی نهایت Battlefury-Manta داره و باز از PA میخوره
"I'm the beast of bedtime tales."
[DR.[mmL (08-23-2015)
اتفاقا am خیلی سریع تر از pa فارم میکنه و آیتم میارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بخصوص که توانایی پوش دادن و تاور انداختن سریع هم داره ( چیزی که pa نداره )
تازه pa اسکیل فرار هم نداره گنک شه تمومه ... ولی am تا گنک شد سریع وسط درخت ها یا تاریکی بلینک میکنه و تلپورت
بعد هم pa تا اسپلش و هلم و bkb نیاره کار خاصی نمیتونه کنه تو فایت ها
ولی am فقط کافی است مانا و خون کسی کم شه راحت با التیمتش کیل میگیره و 2 برابر فارم کردن گلد درمیاره
در حالی که pa توانایی کیل استیل نداره
شما در Ti 5 اگه دقت کرده باشی فقط یه بار pa رو پیک کردن چون کری ریسک پذیری است, نمیشه بهش اعتماد کرد ... حتی قدیما در مسابقات رسمی دوتا 1 هم خیلی خیلی کم پیک میشد
بدون bkb از خیلی ها میخوره
ولی am اصلا نیازی به bkb نداره و بدون اون هم خیلی قوی است ... تنهایی میره جلوی 3 تا ناکر همشون رو با یه مانتا میکشه و برمیگرده چون خیلی سفت تر از فانتومه
ولی pa چنین توانایی داره ؟؟؟
تازه کری تیم حریف اگه اتکر باشه مانکی بیاره فاتحه ی pa خونده میشه, ولی am اینطوری نیس بگیم با فلان آیتم دیگه کارش تموم شد ... خیلی سخت میشه کانترش کرد ... خیلی خیلی سخت
ویرایش توسط Deadking : 08-23-2015 در ساعت 07:51 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©