Ck رو دسته کم نگیرید فول آیتم Ck رو زدن دیواین میخاهد...
Ck رو دسته کم نگیرید فول آیتم Ck رو زدن دیواین میخاهد...
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
در اینکه ck فول 99% هیروها رو میزنه که شکی نیس
ولی مشکلش اینه بالای 80-90 مین فول شدنش طول میکشه
من خودم تو عمرم بازی ندیدم ck فول شده باشه
ویرایش توسط Deadking : 08-23-2015 در ساعت 08:05 PM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از کاغذ بازیاتون شدیدن بدم میاد ...... دلیلاتون به هیچ وجه منطقی نیست چون شما فقط داری آتما رو حساب میکنی ..... PA کافیه یه crit بزنه تا 80% جون AM بره و بعدش با دو سه اتک نفلش میکنه ؛ اصلا به اون مرحله ای نمیرسه که PA کل ماناشو از دست بده ....
اون کلیپ هم PA بازیش خوب نبود و کلا بازی noob players بود پس شما نمیتونی بازیه دوتا نوب رو ملاک قرار بده ...
ABNightmare (08-23-2015),pishva (08-23-2015)
داداش کل حرف شما اشتباهه دلایل زیادی هم دارم اینم چنتاش :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما داریم میگیم کی میتونه کی رو بزنه ؛ شما میای میگی AM push میده و تاور میندازه .... هیچ ربطی نداره چون اگه AM جلوش PA player باشه درجا مرده
من نمیدونم چرا شما اصلا آلتیمیت PA رو نمیبینی ؟؟؟
بازم حاضرم بیام تست کنم ( اگه مردشی بیا شرطی )
اونقدری مطمئن نیستم که شرطی بیام ( مشکوکم فانتوم با ساتانیک بزنه )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی بیا چند دست تست کنیم به نظرم am میزنه:
ایدی: 237483533
دواین نداریم ... بوت هم باید ببندیم
ویرایش توسط Deadking : 08-23-2015 در ساعت 08:50 PM
bo3 بازی میکنیم بدون فرار هرکی زودتر مرد اون دستو برده ( رمز گلد هم روشن هست ) ....... من فقط یه شرط دارم که در اون صورت بازی میکنم :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازنده میاد تو همین تاپیک اعلام میکنه که دیگه هیچ وقت راجع به هیچ بحثی اظهار نظر نکنه ( در همه ی موارد : چه هیروها ؛ چه شرکت های بازی و ..... )
موافقی یا اینکه بازی نمیکنی ؟
چرا شما شرط رو تعیین کنی ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه دفعه بگو از سایت خداحافظی کن
من یه اکانت ژاپنی دارم که لیمیت نیس اگه باختم میدمش به تو ( قیمت اکانت آنلیمیت رو که میدونی چقدره )
اگه هم تو باختی همین شرطی که خودت گفتی یا اینکه 4 شنبه 4 تا ست میفرستی برام
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شرط رو عرض کردم .... من نگفتم شما از سایت برو ؛ بلکه میگم به بازیای بقیه ایراد نگیر و به قول دوستمون فکر نکن کسی از تو کمتر میفهمه ....... بازنده میاد و با فونت بزرگ اعلام میکنه که باخته و شرط رو انجام میده
من فقط با همین شرطی که گفتم بازی میکنم ؛ موافقی یا نه؟
باشه موافقم ادد کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©