منه بد بخت هر بار با این هیرو رفتم فحش خوردم.چون با االتیمیت و اسکیل دو میپریدم و میکشتم و. Ks میشد. یه بار. که که باهاش رمپیج کردم،سه تا از یارام گفتن ریپورتم کردن:-(
منه بد بخت هر بار با این هیرو رفتم فحش خوردم.چون با االتیمیت و اسکیل دو میپریدم و میکشتم و. Ks میشد. یه بار. که که باهاش رمپیج کردم،سه تا از یارام گفتن ریپورتم کردن:-(
Meepwned!
خوش به حال تو ............ من که اصن باهاش نمیتونم خوب برمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بستگی به بازیکنش هم داره آیتم بندی خیلی مهمه درسته برا ember ایتم blade mail nemibandan ولی برای هیرو هایی مثل drow void sniper اگه blade mail ببندی خودشون خودشونو میکشن یا حد اقل بهت اتک نمیدن تا مدتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا این اسکیل اول و دوم رو تصحیح نمیکنید? اولی که در هر ثانیه 300 تا نمیده تو لول اخر تو کل سه ثانیه 300 تا دمیج میده دومی هم دمیجش بر اساس دمیج هیروی شماست که یه دمیجی هم خود اسکیل اضافه میکنه فکر کنم
هم به خاطر فارم سریع تر چون ember spirit یکی از بهترین هیرو ها برای split push هست push میده و با 6 خیلی راحت بر میگرده یا فرار میکنه و علت اصلی به خاطر لول دو هست که بیشتر splash میکنه مخصوصا اگه هیرو ایلوژن داره توی تیم حریف باشه مثل naga - ck - meepo - pl براش فقط bf میری 2 تا یا حتی 3 تا ... counter اصلی هیرو های ایلوژن دار هست به همراه earth shaker .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
[DR.[mmL (04-27-2015)
یکی از بهترین لحضات بازی اینه تیم مقابل pudge پیک کنه با یه کری ایلوژنی (مثل pl) ..کلا من همیشه جلو pudge خیلی راحت تونستم باهاش بازی کنم (اسکیل 3 رو باید زود مکس کرد)
اگه تو تیم حریف هیرو اینتلجنس و سایلنسر زیاد باشه بنظرم diffusal بهتر از BKB هست
معمولا براش ایتم اتکری میرن ولی یه نفرم دیدم براش رادیانس، لینکن، بلاداستون رفته بود 2 تا الترا کیل و یه رمپیج گرفت !
با رادیانس خیلی وحشی میشه ولی باز به نظرم اتکرش بهتره
بهترین امبر باز دنیا هم فکر کنم Sumail باشه که براش EoS میبست
velgard (08-21-2015)
انقدر این sumail رو گنده نکنین . این هیرو جزو هیرو هاییه که خیلی جا برای پیشرفت داره ( برو امبر تو میتونی )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به خاطر همین نمیشه گفت بهترین بازیکنش کیه . eos هم خیلیا براش میرن . اگه بازی به جایی برسه که امبر زیاد اتک بخوره باید تانک کنه eos میره .
بازی maybe با امبر هم فوق العاده بود . همینطور singsing تو ti4
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Butcher (08-30-2015),Darktoheaven (08-21-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©