mer30 ali bood vali mishe avale bazi ba 1 bottle ham jolo raft
mer30 ali bood vali mishe avale bazi ba 1 bottle ham jolo raft
IR|..invisible (08-24-2012),Jenius007 (08-24-2012)
دمیج نمیده و نمی تونه 2 فعال کنه و نمی تونه 6 کنه (دمیج نمی ده) و در تمام این مدت دمیج میخوره یعنی عملا لولای پودج با 1 جاگر به فنا میره تازه جاگر هیلش رو میندازه پودج دمیجاش کلا به فنا میره و تازه . . . پودج جولو 6 جاگر کلا به فنا میرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما به چنین چیزی چی میگید؟
تازه جاگر هیروی یار پودج هم هست
همیشه باید توی یه دوراهی باشم:smile13:
Jenius007 (08-24-2012)
درود بر تو
فقط میخواستم بگم چقدر بر فنا میره pudge مگه hpش چنده ؟
سلام و تشکر واسه آموزش خوبت
فقط یک نکتهٔ کوچیک که گفتم شاید بعضیا ندونن
تواین آموزش هوک زدن گفتین که وقتی حریف تواین یه جای ثابت وایساده روی میت هوک کلیک و بدم رو حریف کلیک کنیم ولی وقتی حریف "razor" باشه اینکارو نباید بکنین
FCB (08-27-2012)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا یکی همین که شما گفتید (Razor) یکی هم Silencer هست که وقتی هوک میکنید باید آلتیمیت هم بیخیال شید چون Silence میشید ! (به خاطر اسکیل سوم Silencer که Passive هست.)
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
_DK_ (08-27-2012)
یکی از بدترین دشمنان pudge کسی نیست جز weaver ویور چون خیلی سریعه و 2 اون هم کول دان سریع داره و هم سرعتشو زیاد میکنه به راحی میتونه پودگ رو بزنه پودگ تا بیاد به خودش بجنبه و اونو هوک کنه ویور 500 بار دور پودگ چرخیده و اون حتما میکشه و چون ویور 6 ش با عث میشه که به 5 ثانیه قبل برگرده حتی اگه پودگ اونو بگیره روش 6 هم کنه سریع میره به 5 ثانیه قبل و خونش پر میشه و دوباره پودگ رو میزنه
یعنی یارو روسه با پینگ 20 اینترنت خدا امکانات فراوان نوب ترین ادم تو دنیا
یعنی یارو ایرانیه با پینگ 200 اینترنت 256 8 گیگ {ماله خودم}و امکانات دلار خدات تومان یعنیا مردی برو ترفش پارت میکنه
عجبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما در مورد یک هیرو صحبت می کنین؟ فک کنم "pudge" میتونه حرکت کنه و اینور اونور بره و اگر قابلیت فکر کردن داشته باشه فک کنم تو همون چند ثانیه که "weaver" میاد (visible) می شه "pudge" میتونه کارشو تموم کنه
Be Man Migan Phantom yani Carrye asli,,,Man God Like am to mese gushte fasl/\iDige Bazaret garm nist laye pickaye grouha,,,Hamash misazi Durugha ,,, be ma migi scourge khodet dar be dar donbale visaye europa/\Natars rat midim,,,bia base ma tanagholat midim,,,in itema adie baba naya lafse lati,,,attack base haji,,,miss midim crit mizanim mishi range kashi/\Are hanuz ras ras ra mirim,,,fountaine sahle inghad poshtam garme engar ru SUNRAY khabidam
منم فک کنم واسه pudge کاری نداشته باشه چون 6 و 2 کنه تمومه کاره weaver اصلا جای بحث نداره . مگر اینکه weaver آیتم Linken داشته باشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
6 weaver نمیزاره
یعنی یارو روسه با پینگ 20 اینترنت خدا امکانات فراوان نوب ترین ادم تو دنیا
یعنی یارو ایرانیه با پینگ 200 اینترنت 256 8 گیگ {ماله خودم}و امکانات دلار خدات تومان یعنیا مردی برو ترفش پارت میکنه
میگم اصلا دو نفر که با pudge و weaver وارد هستند مسابقه بدهند و نتیجه هر چی شد همون رو درج کنیم دیگه بحث رو ببندیم .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©