من خودم صبح پودگو زدم حالا کسی هست 1v1 میام پودگ سرعت کمی داره این نقطه ضعفشه و از دور راحت میشه زدش و چون ویور سکیل 3 دوتا اتک پشت سر هم میده حتما ویور میزنه تا پودگ
من خودم صبح پودگو زدم حالا کسی هست 1v1 میام پودگ سرعت کمی داره این نقطه ضعفشه و از دور راحت میشه زدش و چون ویور سکیل 3 دوتا اتک پشت سر هم میده حتما ویور میزنه تا پودگ
یعنی یارو روسه با پینگ 20 اینترنت خدا امکانات فراوان نوب ترین ادم تو دنیا
یعنی یارو ایرانیه با پینگ 200 اینترنت 256 8 گیگ {ماله خودم}و امکانات دلار خدات تومان یعنیا مردی برو ترفش پارت میکنه
لطفا اگه کسی هست که با pudge مهارت داره بیاد جلو .
(1v1) خیلی با (cw or 5v5) فرق داره در ضمن تواین (1v1) هم ۷۰ درصد شانس رو به "pudge" میدم . مثل این که دیگه اسپم زیاد شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Be Man Migan Phantom yani Carrye asli,,,Man God Like am to mese gushte fasl/\iDige Bazaret garm nist laye pickaye grouha,,,Hamash misazi Durugha ,,, be ma migi scourge khodet dar be dar donbale visaye europa/\Natars rat midim,,,bia base ma tanagholat midim,,,in itema adie baba naya lafse lati,,,attack base haji,,,miss midim crit mizanim mishi range kashi/\Are hanuz ras ras ra mirim,,,fountaine sahle inghad poshtam garme engar ru SUNRAY khabidam
اقا چند چیز هست که ویور از پدگ قوی تره
1. ویور رینج زیادی داره
2.ویور هر 6 ثانیه میتونه اینویژ بشه و بره دور و به پدگ اتک بده
3.ویور از پودگ خیلی سریعتره
4.3 ویور باعث میشه که 2 تا اتک پشت سر هم بده
4. 6 ویور باعث میشه به 5 ثانیه قبل بر گرده و پودگ رو بزنه
5.پودگ خیلی کنده تا 1 کنه ویور در رفته
6. پودگ تا 6 کنه ویور در رفته
7. ویور میتونه از توی پودگ رد بشه این باعث میشه که پودگ گیج شه
8. کول دان پودگ زیاده و تا کول دان شه میمیره
9 خیلی سخته کسی که هر 6 ثانیه اینویژ میشه و سرعتشم زیاد میشه رو زد
و........
انشالا یه ریپلی میزارم که ببینید کی میزنه
یعنی یارو ایرانیه با پینگ 200 اینترنت 256 8 گیگ {ماله خودم}و امکانات دلار خدات تومان یعنیا مردی برو ترفش پارت میکنه
10.اگر حالا پودگ خیلی فرز باشه و ویور رو بگیره 1 کنه 6 کنه و 2 ولی بعد که ویور ازاد شه سریع 6 میکنه بر میگرده به 5 ثانیه قبل و هم خونش و هم ماناش پر میشه و مانا مصرفی 6 ویور در سطح 3 میشه 0 مانا و کول دان 40 ثانیه
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteاولا به جای استفاده از کلمه ی لول 6 از کلمه "اسکیل آلتیمیت" استفاده کنید چون هیرو 4 تا اسکیل داره.اقا چند چیز هست که ویور از پدگ قوی تره
1. ویور رینج زیادی داره
2.ویور هر 6 ثانیه میتونه اینویژ بشه و بره دور و به پدگ اتک بده
3.ویور از پودگ خیلی سریعتره
4.3 ویور باعث میشه که 2 تا اتک پشت سر هم بده
4. 6 ویور باعث میشه به 5 ثانیه قبل بر گرده و پودگ رو بزنه
5.پودگ خیلی کنده تا 1 کنه ویور در رفته
6. پودگ تا 6 کنه ویور در رفته
7. ویور میتونه از توی پودگ رد بشه این باعث میشه که پودگ گیج شه
8. کول دان پودگ زیاده و تا کول دان شه میمیره
9 خیلی سخته کسی که هر 6 ثانیه اینویژ میشه و سرعتشم زیاد میشه رو زد
و........
انشالا یه ریپلی میزارم که ببینید کی میزنه
دوما چون weaver هیل کمی داره pudge هوک کنه و Rot روشن کنه و آلتیمیت کنه واسه weaver وقتی نمیمونه تا آلتیمیت بزنه و کارش تمومه و راحت تو حالت invis میتونه weaver رو هوک کنه و Rot روشن کنه و تو غیب هم دمیج بده هم اسلو بشه.
موفق باشید
Four-Eyes (10-11-2013)
این رو هم اضافه کنم که gemو wardوdust هم نگیریم اینطوریه وگرنه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Be Man Migan Phantom yani Carrye asli,,,Man God Like am to mese gushte fasl/\iDige Bazaret garm nist laye pickaye grouha,,,Hamash misazi Durugha ,,, be ma migi scourge khodet dar be dar donbale visaye europa/\Natars rat midim,,,bia base ma tanagholat midim,,,in itema adie baba naya lafse lati,,,attack base haji,,,miss midim crit mizanim mishi range kashi/\Are hanuz ras ras ra mirim,,,fountaine sahle inghad poshtam garme engar ru SUNRAY khabidam
همه چیز بستگی به پلیر داره بابا..الان مثلا riki میزنه یا guard?همه میگن guard..ولی اگه پلیر خوب باشه riki راحت میتونه بزنه
اینو همه میدوننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی ما داریم فرض میکنیم 2 تاbot دارن پلی میکنن یا 2تا پلیر هم سطح
داستان هیرو اضافه شد.
ریپلی آموزشی تغییر کرد.
کاری از PlayMate
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin-Wanted (11-15-2012),Viper (11-18-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©