هر کی بعد این پست آموزش هر هیرویی رو گفت میزارم،فقط ...
هر کی بعد این پست آموزش هر هیرویی رو گفت میزارم،فقط ...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Crystal Maiden pleaseThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Oracle
Team Secret
چشم،خواستم بگم فقط جز oracle-chen گفتی اوراکل ولی چشم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
محمد جان،اموزش کاملش روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آموزش هیروی Crystal Maiden - دوتا 2
اینجا قرار دادن،شرمنده اوراکل رو میزارم
پ ن =خوبه آموزش اوراکل برای دوتا2 نیست هنوز
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
محمد داستانش رو خودت باید زحمت بکشی،تا فردا میتونی جورش کنی؟ من آموزش رو مینویسم تو داستانو اضافه کنی ،خوبه؟
نه دیگه 6.87bش رو میخوام یک دونه جدید بنویس بی زحمتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteچشم،بعد اوراکل به خاطر اینکه نفر اول شما پست دادی cm ،بی زحمت داستان اوراکل رو جور کن،این آموزش اولین آموزش اوراکل برای دوتا2 توی ایران هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ترجیح میدم #اولین_آموزش_دوتا2_اوراکل_در _ایران رو @Sharingan انجام بدن که به وطن پرستی و جان نثاری در خط امام و شهدا معروف هستند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من مشکلی ندارم!
اصن نشد من این دوتا رو یاد بگیرم، خنگم در این موردم
امیدوار بود آدمی به خیر کسان
مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©