هیروchenرو اموزش بدید
هرکاری میکنم هضم نمیشه
هیروchenرو اموزش بدید
هرکاری میکنم هضم نمیشه
ویرایش توسط BOOM : 09-25-2016 در ساعت 09:49 PM
روي آموزش هيروي نيكس كار ميكنم
ولي چون مسافرت ميرم ممكنه طول بكشه اميدوارم عذرمو بپذيريد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
منم در حال تکمیل اموزش lycan هستم به زودی روی سایت قرار میدم......... احتمالا 29 یا زودتر
ترجمه داستانش هم به کندی پیش میره
alia76972 (03-18-2017),FCB (03-18-2017),Milad._.R (03-18-2017),samdeloges (03-18-2017),Viper (10-14-2017)
میخوام آموزش Tusk رو شروع کنم
Dark Promise
Viper (10-14-2017)
سلام دوستان،یکی از دوستان درخواست آپدیت آموزش پاج رو کرده بود،آموزش کامل این هیرو رو که نوشته بودم،امروز به آخرین پچ یعنی 7.19c آپدیت کردم. چند تا چیز جالب به علاوه ویدیو بیوگرافی پاج هم اضافه شده. پیشنهاد میکنم حتما حتما ببینید،امیدوارم خوشتون بیاد.
*یه "تغییرات و ست ها" ی اضافه هستش منتها نتونستم حذفش کنم لطفا مدیریت زحمتش رو بکشه
آموزش هیروی Pudge-7.19c
ویرایش توسط Your Nightmare : 09-18-2018 در ساعت 12:06 PM دلیل: اضافه کردن لینک آموزش
Dark Promise
سلام من کلی از کاربراسایتتون با اموزشاشون استفاده کرم بعد از یه سال دوتا با شادوفین انلاین دیدم که اکثرا با معذرت ایتمای بیخودی اموزش دادن برا همین میخوام اینو بزارم خیلی ممنون اما من یه اموزش ففوق حرفه ای از هروی شادو فین دارم لطفا بگید چهجوری باید بزارمش یعنی از کجا باید بنویسم و سن کنم ؟
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در این قسمت موضوع جدید ایجاد کنید:
آموزش های کاربران
از این لینک استفاده کن در ضمن یکی از آموزش های حرفه ای رو باز کن مثل آموزش هیروی پاج و ببین بر چه اساسی نوشته شده (البته این آموزش نکات اضافی داره مثلا فیلم هایی که گذاشتم اختیاریه)مثلا اول بیوگرافی رو باید ترجمه شده و کامل بذاری و... عکس هات رو هم که آپلود میکنی گزینه دائمی رو انتخاب کن که همیشه موندگار بمونه....کلا چند تا آموزش رو چک کن بعد ببین چجور باید آموزش بذاریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dark Promise
Milad._.R (10-16-2018)
سلام خیلی وقته به فروم سر نزده بودم اونم بخاطر تشکیل تیم و تمرین ...خیلی خلوت شده .........تا رسیدم کل اموزش های انجمن رو توی راهنما لینک دادم .....اگر دیدید راهنما عکساش خوب بارگذاری نشد دوباره صفحه رو رفرش کنید درست میشه ........اگر تنوستم یک امار از کل اموزش های انجمن میدم که مثلا کدوم قدیمی هست یا جدید یا اینکه نیاز به باز نویسی داره
ba4ma3n (10-17-2018),Mahdi-Void (01-04-2019),Your Nightmare (11-05-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©